NIEUW: Double A Business papier

Door , woensdag 18 februari 2015 om 12:54 - Bedrijfsnieuws | Industrie Nieuws

business double a
Double A papier is al langer in ons assortiment te vinden. Onze keuze om dit papier te verkopen was eigenlijk heel simpel; Double A papier is van écht hoge kwaliteit en staat bekend om haar uitstekende prestaties en milieuvriendelijke kenmerken. Veel van onze klanten bestellen al jaren Double A papier om exact deze redenen. Om je nog meer keuze en opties te bieden is ons assortiment nu uitgebreid met Double A Business papier.

“Double A papier is van écht hoge kwaliteit”

Wat is Double A Business?

Het verschil tussen het Double A papier en de Business variant zit in het gewicht; Business is 75 gram per vierkante meter (75 g/m²) en standaard is 80 g/m². Ook zijn er kleine verschillen in de witheid (business is iets witter) en de ruwheid. Business heeft verder dezelfde uitstekende kwaliteit en keurmerken; scherpe prints, helder, wit, dezelfde inhoud én gemaakt om niet vast te lopen in uw printer. Ook Business is gemaakt van “Farmed Trees” — KHAN-NA.

Double A KHAN-NA

Papier van Khan-NaKhan-na is een Thais woord voor de ongebruikte stroken land tussen rijstvelden in, de boeren gebruiken dit als navigatiepad voor het bezoeken van de gewassen zoals rijst, maïs of cassave. Double A gebruikt deze normaal lege velden voor het planten van snelgroeiende boomgaarden. Dit unieke concept helpt bij het behouden van ’s werelds natuurlijke bossen en resulteert in extra inkomsten voor de boer. Er zijn ook andere bedrijven die zich hiervoor inzetten en dat vinden wij prachtig. Zo plant jngl voor elke verkochte plant een boom. Geweldig toch? Bomen planten is belangrijk en hoe meer bedrijven hieraan mee zouden doen hoe beter!

Double A Business kopen?

Business is een voordeligere optie en hierdoor ideaal voor de grootverbruikers (vandaar ook de naam). Verkrijgbaar in A4 papier in verschillende opties; van 1 pak tot 200.

Product Aantal pakken Prijs (incl btw)
Pak (DAP75R) 1 € 4,50
Box (DAP75B) 5 € 18,00
Mini-pallet (DAP75H) 80 € 262,00
Pallet (DAP75P) 200 € 621,00

Of bekijk ons volledige assortiment Double A papier.

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*