Inktweb.nl wenst iedereen een spannend 2019

Door , vrijdag 4 januari 2019 om 14:34 - Algemeen

Kerst is weer voorbij, 2019 is begonnen. Hier en daar misschien nog een Sinter-Kerst-en-nieuw viering of borrel maar de meeste cadeaus zullen inmiddels uitgepakt zijn. Wij wensen jou, (klein)kinderen, familie of vriend(in) er veel plezier mee!

Vaak moeten de cadeaus voorzien worden van stroom door middel van batterijen en die worden vaak niet mee geleverd. Gelukkig hebben wij een ruime voorraad batterijen en bovendien grote verscheidenheid! AA, AAA, knoopcellen, 9V batterijen, alles wat je nodig hebt voor een radiografisch bestuurbare auto, afstandsbediening voor de TV, controller voor de Xbox of dingen als een gehoorapparaat, rookmelder en bijna ieder ander denkbaar apparaat.

Natuurlijk hoeft je niet per sé batterijen te bestellen voor alleen cadeautjes. De Duracell batterijen kunt u lang bewaren zonder dat ze leeglopen. Als je maar een paar batterijen nodig hebt voor je apparaat, kun je alvast een voorraadje aanleggen zodat je voorlopig niet meer zonder komt te zitten.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*