Kerst komt er aan bij Inktweb

Door , woensdag 12 december 2018 om 11:34 - Algemeen

Oh joy! het is al bijna zo ver… de meest magische periode van het jaar; KERST 🎄🎅🏼

Dé periode dat we samen komen, samen eten en — in de ideale wereld — samen genieten van een grote mok chocolademelk mét marshmallows, bij een zachtjes knetterende open-haardvuur.

Ook is het tijd voor gedichten en cadeau’s. Stiekem hopen we elk jaar op vallende sneeuw, precies op die ene avond en 2 dagen dat wij in Nederland kerst vieren.

Terwijl jij wegdromend dit verhaal leest, realiseer jij je ineens; oh nee, gedicht, printen, inkt, op?!

Maar goed dat je dit leest… want Inktweb.nl wil jou dit jaar en cadeau geven voor kerst!

Bij besteding van 25 euro* en meer ontvang je een pak Premium Glossy Fotopapier, helemaal GRATIS!

Je kunt ontelbaar veel dingen doen met dit fotopapier! Je kunt er last-minute kerstkaarten mee maken, naambordjes voor al je gasten of wat dacht je van foto’s afdrukken van het familie kerstdiner. Kortom, ons kerstcadeau aan jou is het afdrukken van jouw mooiste herinneringen!

*De actie is al geldig vanaf 12 december 2018 en gaat door tot en met 31 december 2018 op alle orders bij een minimale besteding van 25 euro (exclusief verzendkosten) op ons huismerk-assortiment.

Voer de kortingscode “Kerst2018” tijdens het afreken-proces in, of kom langs op kantoor en betaal met de pin.

Let op: deze kortingsactie is van toepassing op het gehele huismerk-assortiment.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*