Medewerker logistiek webshop

Door , woensdag 17 mei 2017 om 15:20 - Algemeen

Wij zijn op zoek naar een medewerker Logistiek die ons team komt versterken. Het gaat om 32-40 uur per week in ons kantoor / magazijn in Alkmaar. Ben jij handig met je handen, werk je vlot, kun je goed werken in een (jong) team en wil je meegroeien in een van de snelst groeiende bedrijven van Alkmaar? Dan hebben wij plaats voor je!

Beschrijving:

Je gaat aan het werk in ons magazijn / kantoor in Alkmaar. Als medewerker Logistiek houd je je bezig met verschillende zaken. In de eerste instantie het opzoeken van de producten voor bestellingen, deze verpakken en te versturen.

In ons magazijn hebben we te maken met inkomende en uitgaande goederen, variërend van één of enkele producten tot pallets tegelijk. Controleren en inboeken van deze goederen zal ook door jou uitgevoerd worden.

Ons magazijn word bemand van 9:00 ’s ochtends tot 21:00 ’s avonds.

Gezien de aard van de functie is het belangrijk dat je vlot en accuraat kunt werken, dat je goed kunt omgaan met tijdsdruk en goed en duidelijk kunt communiceren met de juiste personen in het bedrijf.

Over ons:

Wij zijn Inktweb.nl – Online retailer voor inkt, toners en kantoorartikelen. In 2008 zijn we begonnen en in 2009 live gegaan. De daaropvolgende jaren zijn we continu gegroeid en elke twee jaar verhuisd, simpelweg omdat we elke keer uit ons jasje (pand) gegroeid zijn. Begonnen in Heerhugowaard en nu gevestigd in Alkmaar (Oudorp) doen we ons best om zoveel mogelijk mensen te bedienen op het gebied van inkt, toner en kantoorartikelen. Ons kantoor is goed bereikbaar met OV (bushalte Saturnusstraat P+R) en wij hebben eigen parkeerplaatsen.

Wij bieden:

  • Werktijden tussen 9:00 – 21:00 in ons moderne kantoor / magazijn in Alkmaar.
  • Persoonlijke begeleiding en feedback wanneer nodig en op verzoek.
  • Informele sfeer in een hecht team + kantoorhond Charlie.
  • Gebruik van onze eigen Inktweb.nl Sportschool (en F1 sim!)
  • Mogelijkheid tot meegroeien en ontwikkelen met het bedrijf.
  • Gezellige VriMiBo!

Wij vragen:

  • Vlot en accuraat werk
  • Een goede omgang met tijdsdruk
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Het vermogen tot logisch nadenken

Als we je interesse gewekt hebben, stuur dan je CV en overtuig ons in je bericht waarom we jou op gesprek moeten uitnodigen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd

About Gijs Tamis

Gijs is verantwoordelijk voor de Inktweb.nl klantenservice, houdt van techniek, videogames, amerikaanse auto's en rijdt graag motor.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*