Wij versturen tot 20:30 uur
Op voorraad? Morgen in huis.
Lees de kleine lettertjes

072 567 50 55
Ma t/m vr 09:00—18:00
Neem contact met ons op

Welkom bezoeker
Goedemiddag.
Inloggen | Registreren

Producten:
Totaal:

Espon cartridge wordt niet herkend

Het kan voorkomen dat uw nieuwe cartridges niet direct goed herkend worden. Dit is slechts bij de transitie van origineel naar huismerk. Als het eenmaal goed werkt zult u er later geen last meer van ondervinden. Dit komt doordat Epson liever niet heeft dat u huismerk cartridges

Stap 1: Zorg dat de Epson Status Monitor 3 is uitgeschakeld:
http://support.epson-europe.com/onlineguides/nl/picturemate/ref_g/softw_3.htm

Deze is te vinden bij >> Configuratiescherm >> Printer >> Rechtermuisklik >> Voorkeurinstellingen Printer >> Onderhoud >> Snelheid en Voortgang

Zodra u de vink heeft aangezet bij "Epson Status Monitor 3 uitschakelen" dan kunt u de volgende stappen uitvoeren:

Stap 2: Zet de PC uit.
Stap 3: Koppel de printer los van de PC
Stap 4: Verwijder de netspanningskabel uit de printer
Stap 5: Verwijder de USB kabel.
Stap 6: Start de PC opnieuw op.
Stap 7: Wanneer de PC is opgestart doe dan de USB kabel van de printer weer in de PC.
Stap 8: Doe dan pas de netspanningskabel weer in de printer.
Stap 9: Mocht er een lampje op uw printer branden, dan kunt u de reset knop op de printer zelf 5 sec. lang ingedrukt houden.

De printer wordt opnieuw opgestart en zal de nieuwe cartridges herkennen. De printer zal nu klaar zijn voor gebruik

Laden...

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Inktweb.nl nieuwsbrief en ontvang 1x per maand een fantastische aanbieding.

Over Inktweb.nl

Inktweb.nl is een webwinkel die zich richt op de verkoop van Printer Consumables (inktcartridges, toners, papier, labels e.d.). En daar zijn we goed in. 4.4 / 5 gebaseerd op 8678 klantervaringen via Feedbackcompany.