Beste printers volgens consumentenbond: Canon PIXMA G3570 en MAXIFY GX6050

Door , donderdag 18 april 2024 om 17:20 - Industrie Nieuws

Na flink testen met verschillende Canon printers blijkt het dat de Canon Maxify GX6050 en Canon Pixma G3570 de beste printers zijn om aan te schaffen. De printers hebben respectievelijk de ‘Beste uit de test’ en de ‘Beste koop’ test gewonnen. We zullen dan ook uitleggen of en waarom deze printers het geld waard zijn!

Waarom zijn beide printers zo goed?

De PIXMA G3570 en de MAXIFY GX6050 zijn allebei zeer goede printers, maar ze hebben ieder hun eigen sterke punten. De een is meer geschikt voor thuisgebruik of kleine (thuis)kantoren en de ander is meer geschikt voor het MKB. Wat de voordelen zijn van beide printers, gaan we in dit blogartikel uitvoerig bespreken.

Canon PIXMA G3570

De PIXMA G3570 is een goede keuze voor thuisgebruikers of kleine thuiskantoren. Deze printer is een inkttankprinter en wat voordeliger in gebruik. Een van de redenen hiervan is dat alle techniek die normaal gesproken een cartridge aanstuurt, niet meer op de cartridge zelf zit. Zo is de chip bijvoorbeeld niet op de cartridge geplaatst, maar deze bevindt zich in de printer. Dit tezamen met eenvoudige navulverpakkingen maken het voordeliger om inkt te vervangen. Werk jij op verschillende plekken in huis of kantoor, dan maak je eenvoudig via de WiFi verbinding af te drukken.

Uitstekend voor thuisgebruik: Voordelig, eenvoudig en laag in onderhoud
Door het zwart-wit display die op de printer aanwezig is, wordt het gebruiksgemak van de printer vergroot, wat de printer geschikt maakt voor iedereen. Of het nou gaat om het printen van belastingaangiftes, het printen van een schoolproject of een kleurplaat, de printer kan door iedereen worden bediend. Dankzij de hoge afdruksnelheid is de printer ideaal geschikt om te gebruiken voor het thuiskantoor.

Korte specificaties

  • Zwart 11,0 ipm, kleur  6,0 ipm: Snel printen voor een hogere productiviteit
  • 1,3-inch LCD-: Vierkant zwart-wit display voor meer gebruiksgemak
  • 4800 x 1200 dpi: Scherpe, heldere printresolutie voor foto’s en documenten van hoge kwaliteit
  • 3-in-1 printer: Print, scan en kopieer met één apparaat
  • Capaciteit van 100 vel: Lade met grote capaciteit aan de achterkant voor het printen van grote volumes
  • Wi-Fi: Maak wireless verbinding met je computer, smartphone en tablet
  • Mac, Windows en Chrome: Werkt met alle gangbare computerbesturingssystemen
  • Canon PRINT-app: Print en kopieer vanaf je smartphone en tablet

Bekijk de volledige specificaties op de Canon pagina

Canon MAXIFY GX6050

Daarnaast hebben we de MAXIFY GX6050! Deze is perfect voor kleine tot middelgrote bedrijven. Dat komt door zijn zeer grote inktreservoirs, waardoor je 6.000 zwarte en 14.000 kleurenpagina’s kunt printen met 1 tank. Met hoge printsnelheden en handige functies zoals dubbelzijdig printen, is het een geweldige keuze voor de bedrijven met veel printwerk!

Uitstekend in elke werkomgeving
Deze printer beschikt over ADF (Automatic Document Feeder), een functie die zorgt dat papier automatisch naar de scanner wordt gevoerd voor een vloeiende werkverdeling. Dit maakt het ook makkelijk om bijvoorbeeld een vastgoedportfolio of werkstuk te printen.

Door zijn hoge printsnelheid en betrouwbaarheid kan je hem ook makkelijk voor retail gebruiken. Denk hierbij aan het printen van facturen of bonnen voor zowel jouw eigen administratie als die voor jouw eindklant.

Voor privéklinieken is deze printer ook ideaal, omdat je hem kan gebruiken voor het printen van afspraken en promotiemateriaal voor je bedrijf! Zo maak je je bedrijf interessant en blijven klanten ook tevreden.

Klik hier om te bestellen. Indien voorradig en vóór 20:30 uur besteld, is morgen in huis!

Korte specificaties

  • Printsnelheid: Zwart 24,0 ipm, kleur 15,15 ipm
  • Printen, kopiëren en scannen: hoge productiviteit tijdens het werken
  • Scannen: scannen naar e-mail, scannen naar map en scannen naar USB
  • Scherm: 6,9 cm kantelbaar LCD-kleuren touchscreen
  • Volledige connectiviteit: USB, Wi-Fi (2,4 GHz en 5 GHz) en Ethernet

Bekijk de volledige specificaties op de Canon pagina

Wanneer je een printer voor in huis nodig hebt, is de PIXMA G3570 een goede optie. Terwijl de MAXIFY GX6050 perfect is voor zakelijk gebruik. Het hangt allemaal af van je behoeften en budget!

Inkt voor de printers?

Deze 2 goede printers beschikken over een hervulbare inkttank en die heeft om de zoveel tijd dus nieuwe inkt nodig. Deze kan je bestellen op Inktweb.nl voor de meest voordelige prijzen en de snelste levering!

Inkt voor Canon PIXMA G3570

Voor de Canon G3570 bieden wij de (FLWR) Canon GI-51 series inkt! Deze inkt bieden wij als FLWR zowel als origineel en dat voor een zeer lage prijs. Zo bespaar je nog eens geld naast het gebruiken van hervulbare inkt!

Inkt voor Canon MAXIFY GX6050

En natuurlijk hebben wij ook hoge kwaliteit inkt liggen voor de MAXIFY GX6050! Deze is nog niet als FLWR beschikbaar, maar deze kan mogelijk later nog komen. De Canon GI-56 series inkt bieden wij wel als origineel.

Ontdek vandaag nog de ongeëvenaarde prestaties van de Canon PIXMA G3570 en MAXIFY GX6050! Bestel nu en geniet morgen al van professionele afdrukken bij jou thuis of op kantoor. Klik hier om de PIXMA G3570 en de MAXIFY GX6050 te bestellen!

Wij staan klaar voor al jouw Canon-vragen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste Canon printer voor jouw behoeften? Onze deskundige klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte printer!

About Joël | Inktweb.nl

Hallo, mijn naam is Joël en ik ben bij Inktweb.nl terecht gekomen via mijn Marketing & communicatie opleiding op het Horizon College in Alkmaar.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*