Inktweb.nl - Een kijkje achter de schermen

Welkom op het officiële Inktweb.nl blog. Hier vind je naast het laatste bedrijfs- en industrienieuws ook how to's & tutorials.

Meest bekeken deze week


Recente blog posts


5 beste printers om foto’s mee te printen

Als je op zoek bent naar de beste printer om je foto’s af te drukken, zoek dan niet verder! Deze vijf printers zullen u helpen prachtige afdrukken te maken die een leven lang meegaan.


De beste foto’s printen doe je zo!

Thuis de mooiste foto’s printen? Met onze tips druk je de hoogste kwaliteit foto’s af met jouw printer! Lees snel onze tips.


Introductie van de Inktweb.nl Papierloze Printer

1 april ;) Druk je veel documenten en foto’s af? Wat dacht je ervan om documenten af te drukken zonder papier te gebruiken? Inktweb.nl heeft zojuist ’s werelds eerste papierloze printer geïntroduceerd in samenwerking met de Britse start-up “Paper-less”! De “MSHRM 101” printer is uniek omdat hij documenten afdrukt op speciaal papier dat gemaakt is […]


10 kinderactiviteiten tijdens de extra vakantie week

In deze blog geven we jou 10 kinderactiviteiten om voor uw kind (of samen) te doen tijdens de extra week samen met de benodigdheden.


Beveiligingslek bij 150 verschillende types HP-printers

Beveiligingslek bij 150 verschillende types HP-printers sindsonthuld door beveiligingsonderzoekers


DIY Chocoladeletter inpakpapier

Maak de chocoladeletter voor jouw kleintjes nog specialer. Wij hebben 3 printables ontworpen voor u die gratis uit te printen zijn!