Inktweb.nl - Een kijkje achter de schermen

Welkom op het officiële Inktweb.nl blog. Hier vind je naast het laatste bedrijfs- en industrienieuws ook how to's & tutorials.

Meest bekeken deze week


  Error printer kent cartridge niet

  Printer herkent cartridge niet? Volg dit stappenplan!

  Dit stappenplan is voor wanneer u problemen heeft met het installeren van de cartridges. Foutmeldingen als “Incompatibel cartridge” of “Cartridge ontbreekt” zijn op te lossen met de volgende handleiding. Problemen met de afdrukkwaliteit behandelen we in een volgend artikel. (Als u een wat technischer persoon bent, heeft u waarschijnlijk enkele van ...

  A Canon printhead

  Canon printkoppen schoonmaken

  In dit artikel leggen we uit hoe je de Canon printkoppen kunt schoonmaken. Het voordeel van het zelf reinigen is dat het minder inkt verbruikt en veel grondiger is.

  Veelvoorkomende Canon printer foutmeldingen

  Canon printers geven vaak cryptische foutmeldingen zonder extra informatie. In dit artikel kijken we naar de meest voorkomende printer foutmeldingen en hoe deze op te lossen zijn.

  Leeg kleurpapier

  Printer print alleen blanco pagina’s? [OPLOSSING]

  Een veelvoorkomend probleem met printers is dat het apparaat alleen maar blanco pagina’s uitprint. Dit is in theorie een vrij simpel probleem om op te lossen, maar het hangt een beetje af van wat voor cartridge er in jouw printer gaat. Uiteraard controleer je eerst of de inkt cartridge juist ...

  B200 error op printerdisplay

  De Canon B200 error code. Hoe los ik deze op?

  De B200 error code is een van de meest voorkomende foutmeldingen bij Canon printers. In dit artikel leggen wij in detail uit hoe je dit probleem kan oplossen.

  Cartridge geeft geen inkt? Volg dit stappenplan!

  Geeft je cartridge geen inkt? In dit artikel gaan we proberen dit op te lossen zodat je zo snel mogelijk weer de printer kan gebruiken.

Recente blog posts


Brother labelprinter herkent huismerk labels niet

Krijgt u een foutmelding wanneer u labels probeert te printen vanaf uw Brother printer? Volg deze eenvoudige stappen!


Wat is een printkop? En heeft mijn cartridge er een?

In dit artikel leggen we uit wat een printkop is, de verschillende vormen, en of jouw cartridge er een heeft.

7 reacties

Printer advies: Welke soort printer moet ik kiezen?

In dit artikel geven we je advies wat het verschil is tussen de verschillende printer soorten op de markt, zodat jij je printer goed kan kiezen.


Maak je eigen menukaarten voor je kerstdiner!

Organiseer een geweldig kerstdiner! Met de horeca gesloten moeten we zelf maar het restaurant uithangen. Daarbij horen kerst menukaarten!


De verschillen tussen huismerk en originele cartridges

Er gaan veel vragen rond met betrekking tot de verschillen tussen huismerk en originele inkt cartridges. Wij beantwoorden de vragen!


Kan je over de datum batterijen nog gebruiken?

Alkaline batterijen zijn beperkt houdbaar. Wat gebeurt er als deze batterijen over datum raken? Kan je ze dan nog gebruiken?