Inktweb.nl - Een kijkje achter de schermen

Welkom op het officiële Inktweb.nl blog. Hier vind je naast het laatste bedrijfs- en industrienieuws ook how to's & tutorials.

Meest bekeken deze week


  Error printer kent cartridge niet

  Printer herkent cartridge niet? Volg dit stappenplan!

  Dit stappenplan is voor wanneer u problemen heeft met het installeren van de cartridges. Foutmeldingen als “Incompatibel cartridge” of “Cartridge ontbreekt” zijn op te lossen met de volgende handleiding. Problemen met de afdrukkwaliteit behandelen we in een volgend artikel. (Als u een wat technischer persoon bent, heeft u waarschijnlijk enkele van ...

  A Canon printhead

  Canon printkoppen schoonmaken

  In dit artikel leggen we uit hoe je de Canon printkoppen kunt schoonmaken. Het voordeel van het zelf reinigen is dat het minder inkt verbruikt en veel grondiger is.

  Veelvoorkomende Canon printer foutmeldingen

  Canon printers geven vaak cryptische foutmeldingen zonder extra informatie. In dit artikel kijken we naar de meest voorkomende printer foutmeldingen en hoe deze op te lossen zijn.

  printer_problemen

  10 meest voorkomende printer problemen opgelost (1-5)

  Problemen met printen? Bekijk hier onze top 10 lijst meest voorkomende printerproblemen en wat je er aan kan doen om ze op te lossen!

  Leeg kleurpapier

  Printer print alleen blanco pagina’s? [OPLOSSING]

  Een veelvoorkomend probleem met printers is dat het apparaat alleen maar blanco pagina’s uitprint. Dit is in theorie een vrij simpel probleem om op te lossen, maar het hangt een beetje af van wat voor cartridge er in jouw printer gaat. Uiteraard controleer je eerst of de inkt cartridge juist ...

  B200 error op printerdisplay

  De Canon B200 error code. Hoe los ik deze op?

  De B200 error code is een van de meest voorkomende foutmeldingen bij Canon printers. In dit artikel leggen wij in detail uit hoe je dit probleem kan oplossen.

Recente blog posts


Printer advies: Welke soort printer moet ik kiezen?

In dit artikel geven we je advies wat het verschil is tussen de verschillende printer soorten op de markt, zodat jij je printer goed kan kiezen.

2 reacties

Brother printer herkent cartridge niet

Wat moet je doen als jouw Brother printer zijn cartridges niet herkent? Wij leggen dat jou stap voor stap uit. Ook vertellen we jou hoe je de volgende keer een herkenningsfout kan voorkomen.

19 reacties

5 tips om jouw (thuis)kantoorruimte schoon te houden

Een schonere werkplek betekent een rustgevende werkomgeving. Inktweb.nl geeft jou 5 tips om je kantoorruimte schoon te houden.


Tips voor jouw thuiswerk plek

Werk jij sinds kort thuis? Inktweb.nl heeft een paar tips samengesteld om jouw thuiswerk ervaring zo prettig mogelijk te maken!


Veelvoorkomende HP inktsysteemfout meldingen

Heb jij een printsysteemfout code op jouw HP printer? Wij beschrijven stap voor stap hoe jij dit het best kan oplossen!


Duurzaamheid bij Inktweb.nl

Het is het belangrijk dat we stilstaan bij het milieu. In dit artikel lees je alles over duurzaamheid bij Inktweb.nl en hoe wij dit realiseren!