Black Friday Deals? Binnenkort bij Inktweb.nl!

Door , vrijdag 10 november 2023 om 8:00 - Algemeen | Bedrijfsnieuws

Black Friday staat voor de deur en dat betekent dat ook Inktweb.nl weer leuke kortingen heeft voor iedereen! Denk hierbij aan nog goedkopere inkt, goede toners voor een lage prijs en de grootste stapels fotopapier voor de laagste prijzen.

Waar kan je korting op verwachten?

Je kan op Black Friday korting verwachten op FLWR inkt, toners, labels en fotopapier! Dit betekent dat je portemonnee en printer beide vol zullen zitten. De kortingen zullen op ons huismerk “FLWR” toegepast worden. Het voordeel hiervan is dat deze dezelfde kwaliteit hebben als het origineel en dat met een grotere inhoud. Voor je het weet kan je dus genieten van onze exclusieve deals en hoogwaardige producten.

Het voordeel aan onze kortingen op de bovenstaande producten is dat deze artikelen allemaal een zeer voordelige prijs hebben en dat betekent dat je met Black Friday nog lagere prijzen kan verwachten! Neem als voorbeeld de Brother TN-2420 zwart. Deze kost als origineel € 77,50 en als FLWR product is deze 56% goedkoper en kost dus €32,50. Hierbij hebben beide producten dezelfde kwaliteit en capaciteit.

Black Friday korting op producten

Cyber Monday kortingen!

Naast Black Friday bestaat Cyber Monday ook nog en deze zijn wij natuurlijk niet vergeten, want ook op de maandag bieden wij kortingen op de beste producten. Dit betekent dat je van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november kan genieten van de beste prijzen en producten en je hele lijstje afstrepen zonder teveel geld uit te geven! Wacht dan ook niet te lang, want voor je het weet is het product dat je nodig hebt uitverkocht.

Up-to-date blijven?

Je kan op de hoogte blijven over onze Black Friday actie op onze Instagram of Facebook pagina. Hier zal rond Black Friday de kortingscode bekend gemaakt worden en zo blijf je op de hoogte van eventuele giveaways en nieuws over ons!

Black Friday banner Inktweb.nl



About Joël | Inktweb.nl

Hallo, mijn naam is Joël en ik ben bij Inktweb.nl terecht gekomen via mijn Marketing & communicatie opleiding op het Horizon College in Alkmaar.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*