Canon hervulbare cartridges

Door , maandag 15 januari 2018 om 12:06 - Algemeen

Canon heeft een reeks printers op de markt gezet die voorzien zijn van inktcartridges die je kunt hervullen. De cartridges zelf zijn ook erg groot waardoor je met éénmaal vullen 7000 pagina’s kleur en/of 6000 pagina’s zwart moet kunnen afdrukken (op basis van 5% dekking).

Het gaat om de Pixma G-serie. De G1500 versie is slechts een “gewone” printer, deze kan dus niet scannen en kopieren. De G2500, G3500 en G4500 kunnen dat wel. Daarnaast ondersteunen alle printers WiFi en printen direct vanaf mobiele apparaten.

Canon Pixma G4510

Een grappig detail: de inktniveau’s zijn gemakkelijk te zien doordat de hervulbare cartridges transparant zijn en niet achter een klep schuil gaan.

Voor deze nieuwe serie printers moet je wel redelijk diep in de buidel tasten. De voordeligste G1500 (die dus niet kan scannen/kopieren) rekent Canon zelf €209,99 voor. Een printer van deze serie die kan scannen en kopiëren koop je op de website van Canon €259,99 en de duurste uitvoering is €339,99.

Canon zegt dat de kosten per pagina voor deze printer aanzienlijk lager zijn bij “conventionele” cartridges. De hervullingen kosten (op moment van schrijven) €11,- voor zwart en €7,50 per kleur, wat voor de inhoud (135ml. zwart en 70ml. per kleur) inderdaad niet verkeerd klinkt.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*