De Inktweb.nl Rondje Oudorp Run

Door , vrijdag 5 mei 2017 om 14:26 - Algemeen

Het Rondje Oudorp vind dit jaar op zondag 4 juni voor de vierde keer plaats. Vanaf dit jaar is het officiëel het Inktweb.nl Rondje Oudorp! Al sinds het begin vinden we het een leuk evenement, er lopen dan ook elk jaar al collega’s mee met de run en ook dit jaar zijn we weer met meerdere deelnemers van de partij.

We hebben besloten Rondje Oudorp te steunen omdat we graag ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van lokale sportieve initiatieven. Als dat dan ook nog eens iets is dat de gezondheid ten goede komt, des te beter!

Parcours

Parcours

Voor wie Rondje Oudorp niet kent maar wel geïnteresseerd is – dit betreft een hardloopevenement met professionele opzet welke voor elk soort hardloper toegankelijk is. Er is een keuze uit drie afstanden: 1,5 kilometer voor de jongsten (of oudsten) onder ons, vijf kilometer voor beginnende lopers of deelnemers die voor een persoonlijk record gaan en voor de iets meer gevorderde lopers 10 kilometer. De route start bij v.v. Kolping Boys en loopt via het Oudorpse centrum en de polder. De finish is weer bij Kolping, waar deelnemers een aandenken in ontvangst kunnen nemen.

Wij gaan natuurlijk voor een PR – of dat nu op de vijf of tien kilometer is! Inschrijven voor het Inktweb.nl Rondje Oudorp is mogelijk tot 14 mei via http://www.rondjeoudorp.nl/inschrijven. We hebben vanuit betrouwbare bron vernomen dat er nog een beperkt aantal startbewijzen te verkrijgen zijn! Er worden dit jaar 1250 tot 1500 deelnemers verwacht. Heb jij jouwe al? Zo nee raden wij aan om hem snel te regelen!

In het geval dat je – buiten een startbewijs – ook nog inkt nodig hebt, sponsort Inktweb.nl je startbewijs! Als je voor €50,- of meer aan huismerk inktcartridges (of toners) bestelt regelen wij een startbewijs voor je. Gratis! Je moet hem alleen wel zelf ophalen. Voor deze actie geldt wel: OP = OP! Hoe doe je mee? Plaats een bestelling via Inktweb.nl. Je krijgt vervolgens per e-mail een bevestiging van de bestelling. Als je bij dat bericht op “beantwoorden” klikt en je gegevens doorstuurt, zorgen wij voor het startbewijs. Wat willen we van je weten:

  • Welke afstand? (5, 10, kids)
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Naam
  • E-mailadres
  • Postcode
  • Huisnummer
  • Telefoonnummer
  • Nood-telefoonnummer

Je kunt vervolgens (na bevestiging) vanaf 27 mei tot en met 3 juni je startbewijs afhalen bij All4Running op de Breedstraat 38 in Alkmaar.

Per bestelling bij Inktweb.nl maximaal één startbewijs. Alleen geldig voor bestellingen geplaatst op of na 5 mei 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, niet inwisselbaar voor contanten en zolang de voorraad strekt.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*