De voordelen van HP PageWide printers

Door , dinsdag 21 juli 2020 om 17:16 - Algemeen | Industrie Nieuws

In dit artikel kijken we naar de voordelen van printen met een HP PageWide printer! Deze printers komen het beste tot hun recht in een kantooromgeving. HP PageWide printers zijn ontwikkeld om grote printopdrachten uit te voeren, met snelheid in gedachte.

Afbeelding met verschillende HP PageWide printers.
HP PageWide printers, bron: HP

De voordelen

Hedendaags zien we veel Epson, Lexmark en Brother printers op de werkvloer. Alle drie deze merken zijn expert in het grootgebruik-veld in een kantooromgeving. HP heeft hier de kans gezien om hun eigen lijn kantoorprinters te introduceren: De HP PageWide.

Het grote voordeel van deze printers is dat ze het kantoorleven in gedachten houden. Ze printen snel en efficiënt grote printopdrachten, gebruiken over het algemeen minder inkt omdat ze op tonertechnologie werken, en jarenlang meegaan. Mocht een onderdeel kapot gaan, is het meestal gemakkelijk voor een professionele monteur om dit onderdeel te vervangen, vooral bij PageWide printers; ze hebben namelijk minder onderdelen, waardoor het nog gemakkelijker is om reparaties uit te voeren. Dit in vergelijking tot de meeste kleinere printers, die bij een defect meestal meteen afgeschreven kunnen worden.

Prijs

Het printen is daarnaast ook nog goedkoper. Een toner voor een PageWide printer gaat meestal duizenden pagina’s mee, in vergelijking tot een cartridge die een paar honderd pagina’s print. De initiële inkoopprijs van een toner ligt hoger, maar dit haal je er zo weer uit met de paginaopbrengst. Daarnaast bieden deze printers het voordeel dat ze stroom efficiënter zijn. Minder stroomgebruik betekend minder hoge elektriciteitskosten, en is daarmee ook nog beter voor het milieu!

Als je een HP PageWide printer neemt die ook een scanner ingebouwd heeft, scan je razendsnel dubbelzijdige pagina’s in één keer in extreem hoge kwaliteit. Handmatig omdraaien is dus niet meer nodig.

Tot slot zijn HP PageWide printers erg stil in vergelijking tot de meeste kantoorprinters, dus geen irritaties meer op de werkvloer als er hard gewerkt wordt!

About Youp

Youp is via zijn marketing & communicatie opleiding bij Inktweb.nl terecht gekomen als stagiair, en werkt hedendaags full-time als content manager, grafisch designer en marketeer.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*