DIY Chocoladeletter inpakpapier

Door , vrijdag 19 november 2021 om 17:33 - Algemeen

Om Sinterklaas dit jaar extra speciaal te maken, heeft Inktweb.nl voor jou 3 speciale printables ontworpen! Hiermee pak je de chocoladeletters van de kleintjes (en degenen die het liefst nog kleintjes zouden willen zijn) in een speciale verpakking. Onze chocoladeletter printables zijn geheel gratis te downloaden! Lees snel verder voor de bestanden en de instructies!

Formaat

De verpakkingen zijn automatisch geschaald in A4 formaat. Hiermee kan je een chocoladeletter van 12 bij 18 cm (rond de 135 gram) perfect inpakken. De chocoladeletters van de Hema en Verkade hebben het perfecte formaat. Wil je een grotere letter inpakken? Dan raden we aan om ons vel in A3-formaat uit te printen.

Gratis printables

We hebben 3 verschillende printables ontworpen, en kun je onder deze alinea gemakkelijk downloaden. Je kan onze verpakkingen op ieder soort papier afdrukken, maar we raden papier van minimaal 160 grams aan. Dit papier is extra dik en zorgt voor meer stevigheid.

Aan de gang

Na het uitprinten leg je het vel over de chocoladeletter heen met de print goed in het midden. Vervolgens vouw je de zijkanten naar beneden. Draai het vel om en maak een strakke vouw. Herhaal dit proces ook aan de andere kant. De laatste stap is het alleen nog vastplakken met plakband, en een naam erop schrijven!

Nu op de cadeaustapel of in de schoen, uitpakken en smullen maar!

Downloads:

Tot slot

We hopen dat wij je hebben kunnen inspireren met onze printable designs zodat jij alvast de feestdagen goed hebt kunnen beginnen!

Het printen van printables kan veel inkt kosten, maar dat hoeft niet duur te zijn! Bespaar op jouw inktkosten door te kiezen voor ons FLWR huismerk! De hoge kwaliteitseisen, waaronder het gebruik van 100% nieuwe onderdelen en de uitstekende prijs/kwaliteit/inhoud verhoudingen leiden tot een fantastische print kwaliteit voor teksten en afbeeldingen voor een lage prijs. Deze cartridges zijn inclusief inktniveau chip, wat een hoop gedoe vermijdt, en zijn ten slotte beter gevuld dan originele inktcartridges waardoor ze langer meegaan!

Bekijk de onderstaande vergelijking:

Bespaar tientallen euro’s op inktcartridges van onder andere Epson! Bekijk het assortiment op Inktweb.nl >>

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*