DIY: Paasversiering maken en printen

Door , vrijdag 24 maart 2017 om 15:42 - Algemeen

Het kan je niet ontgaan zijn: het is bijna pasen! In alle winkels is wel paasversiering te vinden en de supermarkten liggen vol met paaseitjes en andere paasversnaperingen. Wil jij ook je huis versieren met pasen? Dan is deze DIY ideaal voor jou! Paasversiering maken kun je namelijk eenvoudig zelf doen. Zo kun je bijvoorbeeld eihouders, eiversiersels en paasdecoratie voor in huis maken.

Wat heb je nodig om paasversiering te maken?

  • Printer
  • Inkt
  • Schaar
  • Plakband
  • Internet

Je hebt dus helemaal niet veel nodig om leuke paasversiering te maken. Er zijn talloze websites waar je gratis printables kunt downloaden voor pasen. Kijk bijvoorbeeld eens op Craftionary of google op paasversiering printen/ easter printables.

Paasei versieren

Wil je graag je paasei versieren met printables? Dat kan! Je kunt hiervoor allerlei leuke printables vinden. Denk bijvoorbeeld aan van die schattig paashaas oren of de neus van een paashaas. Die kun je op het internet makkelijk vinden, vervolgens hoef je deze alleen nog te printen, inkleuren en knippen.

paasversiering maken voor paasei

Eierhouder versiering maken

Het is natuurlijk ook leuk om je versierde ei in een mooie eierhouder te zetten. Er zijn diverse leuke eierhouders te vind op het internet. Deze kun je inkleuren of ingekleurd uitprinten. Na het uitprinten moet het figuurtje uitgeknipt worden en dan kun je beginnen met vouwen en vastplakken. Het eindresultaat? Een leuke zelfgemaakte paaseierhouder.

paasversiering maken, de eierhouder

Overige paasversiering

Er zijn veel verschillende soorten paasversieringen te vinden, dus struin lekker het internet af en vind de leukste versieringen. Zo kunnen jij en/of je kinderen een heerlijk middagje knutselen.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*