Hoe kan ik labels aanvullen in de Dymo Labelwriter?

Door , dinsdag 11 oktober 2022 om 12:15 - Algemeen

Labels aanvullen is een redelijk eenvoudig proces bij Dymo Labelwriters. Met deze handleiding kun je stap voor stap lezen hoe het precies moet! Lukt het nog niet? Laat dan een bericht achter en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Stap 1

Heb je een nieuwe labelprinter? Zo nee, ga dan naar de volgende stap. Zo ja, druk dan eerst op de form-feed knop. Dit is de blauwe knop aan de voorkant van de Dymo labelprinter. Met deze knop kun je de labels uitwerpen die in de printer zitten en het binnenwerk beschermen tijdens het vervoer.

Labels aanvullen? gebruik de Blauwe feedform knop dymo labelwriter

Stap 2

Je kunt nu de spoel verwijderen. Dit doe je door de klep aan de bovenzijde open te maken en de spoel eruit te halen. Verwijder nu de geleider (spool guide) aan de rechterkant en de rol met labels kan eraf.

Stap 3

Het is nu mogelijk om de nieuwe Dymo labels op het spoel te plaatsen. Let hierbij wel op dat de labels vanaf de onderkant naar voren komen en dat er geen ruimte zit tussen de zijkant en de labelrol. Anders kan de rol blijven hangen en komt hij vast te zitten.

Stap 4

Plaats de geleider nu weer op de rechterzijde van de Spoel en laat ook hier geen ruimte tussen de rol met labels en de zijkant. Anders zal hij los zitten en dit kan problemen veroorzaken die je niet wilt hebben tijdens het printen.

Stap 5

De spoel met labels kan nu weer in de Dymo labelprinter geplaatst worden. Lijn de linkerzijde van de labels uit met de linkerzijde van de labeltoevoer. De labelprinter zal dan automatisch de labels tot het begin van de eerste label doorrollen.

Labels aanvullen? Volg dit stappenplan voor de dymo labelwriter

Werkt dit niet? Kijk dan nog eens of de labels goed uitgelijnd zijn met de toevoer. Rol tot de eerste label volledig en druk op de blauwe form-feed knop.

Stap 6

Is de eerst label geen volledige label? Klik dan de blauwe form-feed knop en werp deze halve label uit. Dat voorkomt problemen met het apparaat wat vast te komen kan zitten en als de eerste label half is zullen alle geprinte labels dat kunnen worden dus dit is belangrijk om te doen.

Stap 7

Je kunt nu de klep weer dicht doen en verder met het printen van labels. En zoals je ziet is het niet moeilijk om een label aan te vullen en is het eg snel gedaan. Je kan dit artikel natuurlijk delen met: collega’s, huisgenoten of familie en zo heeft iedereen weer wat nieuws geleerd!

De meest gebruikte labels in de Dymo label printers zijn de 99010, neem hier een kijkje!

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*