HP 415(A/X) problemen? Met dit stappenplan los je het op!

Door , dinsdag 5 maart 2024 om 17:43 - Algemeen

Sinds een bepaalde tijd heeft HP een soort beleid voor hun toners gemaakt. Dit zorgt ervoor dat NIET ORIGINELE inkt (zoals de FLWR HP 415) wordt afgewezen. Dit is natuurlijk niet gewenst voor de gebruikers en daarom hebben wij dit stappenplan gemaakt. Op deze manier kan jij binnen een paar minuten weer met je vertrouwde huismerk toners printen!

Wat gaat er fout?

HP heeft dus een nieuwe functie toegevoegd om het gebruik van hun originele cartridges te verhogen. Dit hebben ze gedaan door middel van een beleid op hun inkt. Als deze functie aan staat, wordt je huismerk inkt niet herkend en kan je deze dus niet gebruiken. Bij de HP 415 komt dit probleem regelmatig voor, daarom hebben wij dit stappenplan opgezet.

Het stappenplan

  1. Om te beginnen navigeer je naar de hoofdpagina van je HP printer en daar klik je op het knopje “Setup”.
  2. Ga dan naar het setup menu en klik dan op “Systeeminstellingen”.
  3. In de systeeminstellingen ga je op zoek en klik je op “Supply-instellingen”.
  4. Nu je in de supply-instellingen zit ga je naar het knopje “Cartridgebeleid”.
  5. Bij het cartridgebeleid klik je op de knop “uit” om deze instelling uit te zetten. Start nu je printer opnieuw op en het probleem zou verholpen moeten zijn.

Extra tips

Daarom raden we nooit aan om automatische firmware-updates in te schakelen. Deze updates blokkeren namelijk in veel gevallen de huismerkcartridges. Dit is erg nadelig voor klanten, omdat ze dan gedwongen worden om de dure originele inkt te bestellen. Deze updates kunnen ook niet ongedaan worden gemaakt, dus als ze eenmaal zijn uitgevoerd, kunt u er niets meer aan doen.

Conclusie

Kort samengevat is het dus een nieuwe instelling bij een aantal HP printers. En zodra je deze instelling hebt aangepast, kun je zonder problemen verder gaan met afdrukken. Deze functie zorgt er simpelweg voor dat je huismerk inkt niet herkend wordt dus pas dit snel aan! Hopelijk heb je genoeg informatie gehad aan ons artikel en anders helpen wij je graag verder in de reacties!

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*