Inkt op? Bestel online!

Door , vrijdag 25 november 2016 om 15:59 - Algemeen

Inkt op

Het gemak van online cartridges bestellen

Is je inkt op? Dat kan erg vervelend zijn, helemaal wanneer je eigenlijk nog meer moet printen! Wat doe je dan? Er zijn nog veel mensen die dan naar de winkel gaan om cartridges of toners te kopen. De winkel is waarschijnlijk dichtbij en lijkt de beste en makkelijkste optie. Eenmaal onderweg naar de winkel bedenk je ineens dat je niet gecheckt hebt om welk type printer het gaat of welke inkt/toner je precies nodig hebt.

Ongelofelijk onhandig natuurlijk! Als je in de winkel bent is het ook een probleem, want hoe maak je nu duidelijk welke inkt of toner je nodig hebt? Als je wel weet welke inkt je nodig hebt is het soms ook nog lastig om die daadwerkelijk te vinden. Dus je vraagt een medewerker of hij weet waar die gele cartridges voor HP liggen en waarschijnlijk (als het een grote winkel is) weet hij het ook niet. Bovendien is er altijd de kans dat juist de cartridges die jij nodig hebt op zijn.

Online inkt kopen als de inkt op is

Dus, wat doe je als de inkt op is? Online cartridges kopen natuurlijk! Gemak en eenvoud is wat het online bestellen kenmerkt. Je hoeft ten eerste geen tijd te verspillen en helemaal naar de winkel te gaan. Eenvoudig bestellen vanachter je bureau en kom je er niet uit? Dan kun je direct contact opnemen. Onze professionele en gespecialiseerde medewerkers helpen je graag verder. Als je voor 20:30 bestelt wordt het de volgende dag nog bezorgd.

Heeft je al een keer besteld? Dan is het helemaal eenvoudig. Eerdere bestellingen zijn namelijk terug te vinden wanneer je ingelogd bent. Een vergelijkbare bestelling is dan binnen de kortste keren gedaan.

Besparen

Het is niet alleen gemakkelijker om online cartridges te bestellen, het is ook nog eens goedkoper. Naast de originele cartridges (die over het algemeen online al goedkoper zijn) vind je hier ook huismerk cartridges. Daarmee is het mogelijk om nog eens 25% tot 75% te besparen op inkt.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*