Inktweb.nl wordt beoordeeld met een 8,9 bij de Feedback Company!

Door , dinsdag 11 april 2017 om 20:57 - Algemeen

Altijd streven naar de beste service

Inktweb.nl heeft als webwinkel te maken met veel klanten. Hoewel dit natuurlijk fantastisch is, willen wij graag ook de beste service leveren. Dat betekent een snelle service, kwaliteitsproducten en goede informatievoorziening. Wij doen er alles aan om jullie, onze klant, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Speciaal daarvoor vragen wij via de Feedback company aan al onze klanten om feedback.

Feedback helpt onze dienstverlening te verbeteren

Via jullie feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en optimaliseren. Het helpt ons inzicht te geven in hoe bepaalde processen verbeterd kunnen worden en waar eventuele fouten voorkomen. Hier kunnen wij dan adequaat op reageren en stappen ondernemen om zowel de specifieke issue op te lossen als in de toekomst te verwachten herhalingen. Natuurlijk ontvangen wij ook graag goede feedback en dat komt gelukkig ook heel veel binnen!

7140 beoordelingen met gemiddeld een 8,9

Beoordeeld met een 8,9 bij de Feedbackcompany

Van alle klanten die hun printproducten, cartridges, toners, papier en overige kantoorartikelen, bij ons besteld hebben, is er door maarliefst 7137 een beoordeling ingevuld. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee, want daardoor krijgen wij een goed beeld van onze service en of wij nog iets kunnen doen om dit te verbeteren. We zijn dus ontzettend blij met de hoeveelheid ingestuurde feedback. Dat is natuurlijk al een bijzonder positief teken. Daarnaast kunnen we concluderen dat deze klanten uiterst positief zijn. Een gemiddeld cijfer van 8,9 bij 7140 beoordelingen maakt ons ontzettend trots!

Vertrouwd bestellen

De hoeveelheid beoordelingen en het cijfer geeft ook nieuwe klanten veel vertrouwen. Dat is erg belangrijk bij het online bestellen van producten en wij willen dit graag zo houden. Daarom zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening altijd van topniveau is! Heeft u opmerkingen, positief of negatief, dan horen wij dat natuurlijk graag!

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*