Inktweb.nl is er voor iedereen, zowel online als offline!

Door , vrijdag 12 mei 2017 om 15:37 - Algemeen

Inktweb.nl, uw leverancier voor inkt en kantoorartikelen

Print en kantoor benodigdheden? Inktweb.nl!

Traditionele retailers starten online shops en zijn langzaam aan steeds minder in het straatbeeld terug te vinden. Dit terwijl de pure webshops ineens massaal overgaan tot het openen van fysieke winkels. Bij Inktweb.nl snappen we het eigenlijk wel. Hoewel het gros van onze klanten ons kent via de webshop hebben wij praktisch sinds de opstart fase een fysieke locatie waar klanten van harte welkom zijn. Hier wordt ook dankbaar en in veelvoud gebruik van gemaakt. Zoveel dat wij ruim een jaar geleden verhuist zijn naar Alkmaar Oudorp. Hierdoor is het formaat van onze fysieke locatie evenals het magazijn fors toegenomen.

Service en persoonlijk contact

Inktweb.nl gelooft echt in de combinatie van online en offline. Zo kunnen wij namelijk iedereen bedienen op de manier die hij of zij wenst. Geef jij de voorkeur aan snel en eenvoudig online bestellen? Dan kun je terecht in onze webshop. Koop jij liever je voorraad in een fysieke locatie (winkel), met face-to-face contact en persoonlijk advies? Dan ontvangen wij jou graag op onze locatie in Alkmaar Oudorp!

Grootste magazijn met inkt en printables op gunstige locatie

Wij merken dat steeds meer klanten besluiten ons op te zoeken. Voor advies, om verzendkosten te besparen of omdat zij direct inkt nodig hebben. We zien bijvoorbeeld veel klanten uit Alkmaar en omgeving die hun producten zelf bij ons komt ophalen. Met name dankzij de gunstige ligging, tussen het centrum en de Ring van Alkmaar, is dit voor velen ideaal! Gelukkig hoeven wij ook nooit iemand teleur te stellen, we beschikken namelijk over een enorm magazijn met de grootste voorraad inkt in Nederland. Daarnaast verkopen wij natuurlijk ook printers, labels en andere kantoorartikelen!

Advies en persoonlijk contact

Vaak zijn de klanten die langskomen ook op zoek naar advies en persoonlijke hulp. Die hulp bieden wij als servicegerichte organisatie natuurlijk graag. Zo ontvangen we bijvoorbeeld vragen als:

  • Welke labels heb ik nodig voor mijn Dymo labelprinter?

  • Welke printer kan ik het beste kopen?

  • Met welke printer kan ik het goedkoopst printen en huismerk cartridges gebruiken?

Ons team van experts is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn daardoor uiterst geschikt om jou te assisteren!

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*