Inktweb.nl: meer dan toners en cartridges!

Door , vrijdag 7 april 2017 om 16:50 - Algemeen

Inktweb.nl, de naam zegt het al, draait om inkt en printen. Dit is inmiddels bij iedereen wel bekend en de verkoop van cartridges, toners en papier is tegenwoordig dan ook een gestroomlijnde machine. Om dit voor elkaar te krijgen heeft ons team hier veel tijd en energie ingestoken en dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Wij mogen dagelijks vele (vaste) klanten helpen om hen te voorzien in producten om mee te printen.

Meer dan inkt

Gedurende de jaren hebben wij natuurlijk niet stilgezeten en zijn we geleidelijk bezig geweest om ons assortiment uit te breiden. Zo zijn wij tegenwoordig in staat bedrijven en particulieren te voorzien van een breed scala aan kantoorartikelen. Op deze manier is het niet meer nodig om bij allerlei andere partijen bestellingen te plaatsen. Al deze producten kunnen nu samen met de cartridges, toners en het papier op één plek besteld worden. Dat scheelt tijd in zowel het bestelproces als bij het in ontvangst nemen van de bestelling.

Wat levert Inktweb.nl dan allemaal?

Zoals gezegd is het allang niet alleen inkt en papier maar wat verkopen we dan nog meer? Bij deze een kort overzicht van de belangrijkste en meest gewaardeerde toevoegingen op ons assortiment.

Printeracties

De toevoeging van printeracties is er één waar wij veel lovende reacties op ontvangen. We proberen hierbij uiterst scherpe aanbiedingen te doen en leveren hier bovendien vaak gratis extra (grote) cartridges bij. Zoals bij deze Canon MG5750.

Printeractie van Inktweb.nl

Labelprinters en labelsDymo labelprinter

Veel bedrijven maken gebruik van labelprinters, daarom hebben wij ervoor gekozen de meest geliefde labelprinters toe te voegen aan onze lijst van producten. Namelijk de Dymo Laberwriter 450 en de Dymo beletteringsysteem Label Manager 160.

Nietjes, batterijen, mappen en elastieken

Veel medewerkers staan er niet zo bij stil, maar die voorraad nietjes, mappen, elastieken, batterijen en plakband komt niet uit zichzelf terecht in de voorraadkast op kantoor. Ook deze veelgebruikte producten kunnen via Inktweb.nl besteld worden.

3D filamenten

Bij nieuwe ontwikkelingen binnen onze markt zijn wij er altijd bij. De laatste ontwikkeling binnen onze branche is 3D printen. Een unieke innovatie waarvan de mogelijkheden nog lang niet uitgeput zijn. Denk aan het printen van eten, bouwmaterialen en bijvoorbeeld protheses. Bij Inktweb.nl kun je terecht voor het kopen van diverse 3D printing producten.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*