Inktweb.nl steeds populairder bij Alkmaarse inwoners

Door , vrijdag 3 maart 2017 om 15:10 - Algemeen

Kantoor inktweb ALkmaar oudorp

Sinds Inktweb.nl, webshop voor cartridges, toners en overige kantoorartikelen, verhuisd is naar het prachtige nieuwe kantoor in Alkmaar Oudorp ervaren we een forse toename in het aantal lokale bezoekers. Zowel in de webshop als klanten die even binnen komen lopen. Een uitstekende ontwikkeling die, zoals het nu lijkt, zich in de toekomst door zal zetten. Na jaren gewerkt te hebben vanuit de vestiging in Heerhugowaard en een sterke groei doorgemaakt te hebben, werd het tijd voor een groter kantoor.

Webshop voor cartridges, toners en meer

Inktweb.nl is de laatste jaren structureel gegroeid. Wat begon met de verkoop van met name cartridges en toners voor zowel particulieren als de zakelijk markt, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere webshops in Nederland. Het assortiment is bovendien uitgebreid met een scala aan andere kantoorartikelen.

Steeds meer bezoekers uit Alkmaar

“We zien dat mensen uit de omgeving ons steeds beter weten te vinden. Dat komt waarschijnlijk door het opvallende gebouw op de hoek van Prof. van der Waalsstraat en de ligging direct naast het centrum van Alkmaar”, aldus Marc van Raai, mede-eigenaar van Inktweb.nl. “Natuurlijk zijn wij hier erg blij mee en er is hard gewerkt om dit te bereiken. De verbouwing was een serieuze onderneming en heeft ook even geduurd. Gelukkig werpt dit nu zijn vruchten af.”

Nieuwe dimensie

Het oude kantoor in Heerhugowaard was ook al open voor klanten. Inmiddels is het aantal klanten die langskomen om hun kantoorartikelen en cartridges te kopen in Alkmaar alweer op hetzelfde niveau. Mede eigenaar Patrick Tyc, over deze ontwikkeling: “het is toch altijd afwachten of en hoe snel je in een andere stad op je oude niveau zit. Het is mooi om te zien dat we dit nu al bereikt hebben. Ik denk dat het als webshop sowieso altijd goed is om ook een fysieke locatie te hebben. Steeds meer webshops kiezen hier tegenwoordig ook voor. Bovendien geeft dit weer een extra dimensie aan de werkzaamheden bij ons op kantoor. We hebben nu ook werknemers die zich specifiek met deze klanten bezighouden.”

 

Openingstijden:

Inktweb.nl

Prof. van der Waalsstraat 2

1821 BT Alkmaar

Nederland

Telefoon: (+31) (0) 72-5675055

Openingstijden:

Maandag: 09.00-18.00

Dinsdag: 09.00-18.00

Woensdag: 09.00-18.00

Donderdag: 09.00-18.00

Vrijdag: 09.00-18.00

Zaterdag: 10.00-16.00

Zondag: Gesloten

Google Map of Inktweb.nl

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*