Kleenair, dé betere stofzuigerzakken!

Door , maandag 2 juli 2018 om 15:09 - Algemeen

Beeld je eens in… je begint heel fanatiek met stofzuigen, maar je bent nog niet halverwege je woning en de stofzuigerzak moet vervangen worden. “Alweer?!” denk je bij jezelf.

Nou, dan zijn de stofzuigerzakken van KLEENAIR jouw nieuwe beste vriend! Deze KLEENAIR stofzuigerzakken gaan namelijk maar liefst 2x zo lang mee. Hoe dat kan? Dat zullen wij jou hieronder uitleggen.

Maar zal dat jou verder niet uitmaken, dan kom je via de volgende link op onze website terecht en vind je daar alle soorten stofzuigerzakken van KLEENAIR, vers toegevoegd aan ons assortiment.

Hoe kan een stofzak van dezelfde omvang nu meer stof/vuil opnemen?

De reden dat deze stofzuigerzakken duurzamer zijn komt door dat KLEENAIR de stofzuigerzakken met microvezelstof heeft ontworpen. Hierdoor wordt stof en vuil geabsorbeerd in de vezels van de stofzuigerzak, zonder dat de poriën van de stofzuigerzakken verstopt raken.

Voor jou betekent dit dat jij meer oppervlakte kan stofzuigen, zonder dat de stofzuiger zijn zuigkracht verliest.

Het materiaal van deze stofzuigerzakken is opgebouwd met een unieke 5-lagen systeem. Dit systeem zorgt er ook nog eens voor dat de stofzuigerzakken veel minder fijn stof uitstoten. En als kers op de taart, helpen de KLEENAIR stofzuigerzakken jou om allergenen en sommige bacteriën te bestrijden.

Win, win & win.

Via deze link ga je naar onze website en vind je daar alle stofzuigerzakken van KLEENAIR.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*