Koop Duracell en krijg RUNTASTIC PRO GRATIS

Door , woensdag 3 augustus 2016 om 12:47 - Algemeen | Industrie Nieuws

Duracell Runtastic

Extra zetje in de rug nodig om te gaan hardlopen of gewoon fan van een goeie deal? Koop nu verpakking Duracell batterijen en krijg een promotie code voor de Runtastic Pro App ter waarde van € 4,99 gratis. Met deze hardloop app voor iPhone, Android en Windows kan je bijhouden hoe ver je loopt, op welk tempo en nog veel meer!

Hoe werkt het precies?

Koop een Duracell Plus Power of Ultra Power verpakking. Op de website staan de relevante producten ook aangegeven met een gele Runtastic PRO gratis badge. Registreer je aankoop op https://www.duracell-runtastic.nl/. Hiervoor heb je een kopie van je factuur nodig en de streepjescode van de verpakking. Per email krijg je direct een promotiecode toegestuurd van Duracell met instructies hoe je de app kan installeren.

Bekijk ons assortiment goedkope batterijen.

De actievoorwaarden zijn te vinden op de promotiewebsite van Duracell.

Update: De actie is ondertussen afgelopen.

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*