Lampion voor Sint Maarten maken

Door , vrijdag 11 november 2016 om 17:10 - Algemeen

Heeft je kind op school een lampion gemaakt, maar pakt het niet helemaal uit zoals gehoopt? Een lampion heeft het soms zwaar te verduren. Zo kan de lampion natuurlijk makkelijk vergaan tijdens de rit naar huis. Helemaal in dat heftige regenachtige weer van deze week. Of, misschien is de lampion toch niet zo goed gelukt en valt hij uit elkaar? Geen nood! Inktweb.nl helpt uw verder!

Het zal bijna onmogelijk zijn om de prachtigste lampion te maken, daar is meer tijd voor nodig, maar er zijn wel andere opties waar je voor kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een lampion. Vaak zijn er in supermarkten of warenhuizen wel een aantal lampionnen te vinden die leuk zijn. Zo vlak voor Sint Maarten kan het echter lastig zijn om überhaupt een geschikte lampion te vinden, laat staan één die uw kind echt leuk vind.

Google de beste lampion

Kijk daarom eens goed op het internet en print uw de perfecte lampion voor u kind! Op het internet zijn diverse sjablonen en met de cartridges van Inktweb.nl heeft u ze zo uitgeprint. Gaat u nu op zoek naar een printbare lampion? Google dan eens “Lampion printen” of “Lampion maken”. Er staan hier allerlei voorbeelden van eenvoudig te maken lampions. Sommige kun je printen en uitknippen, andere zijn met wat oude spullen die waarschijnlijk nog wel ergens in huis liggen te maken.

Laat Sint Maarten niet verpesten en knutsel samen met je kind een prachtige last minute lampion. Het gaat per slot van rekening om de gedachte en waarschijnlijk zijn de kinderen al super blij met alle traktaties die zij tijdens 11 november ophalen.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*