Maak je eigen menukaarten voor je kerstdiner!

Door , donderdag 17 december 2020 om 15:50 - Doe-het-zelf

Kerst komt er weer aan! En hoewel we het dit jaar iets anders moeten vieren dan normaal, blijft het altijd een van de gezelligste tijden van het jaar. Lekker warm met het gezin aan tafel onder het zachte licht van de kerstboom. En wat hoort er bij kerst? Een heerlijk kerstdiner natuurlijk! Met de horeca gesloten moeten we zelf maar het vijf-sterren restaurant uithangen. Daarbij horen kerst menukaarten! In dit artikel laten we je zien hoe jij een mooi kerstdiner kan organiseren met behulp van leuke menukaarten in kerstthema. Zelf in te vullen!

Kerstdiner tafel met menukaarten
Foto door Deleece Cook via Unsplash

Menukaart 1

Menu kaart kerst 1

Deze rode menukaart beschikt over 12 plekken om het voorgerecht, hoofdgerecht en het dessert in te vullen! Het menu pas je aan via de onderstaande link. Voeg kleuren toe, vul jouw gerechten of verwijder juist een aantal vlakken als je niet van plan bent om zo veel te koken!

Bekijk en bewerk deze menukaart >>

Menukaart 2

Menu kaart kerst 2

Met deze vrolijke menukaart geef je een kleurrijke twist aan jouw kerstdiner! Deze menukaart is vooral leuk voor kinderen! Met plek voor 9 verschillende gerechten of drankjes geef je jouw gezin een leuk beeld bij het kiezen van hun gerecht!

Bekijk en bewerk deze menukaart >>

Menukaart 3

Menu kaart kerst 3

Met deze gezellige menukaart geef je jouw gasten een warm gevoel als zij een lekker gerecht uitkiezen. Met de decoratieve zijkanten met allerlei kerst-gerelateerde objecten zet jij een avond neer van 5 sterren kwaliteit!

Bekijk en bewerk deze menukaart >>

Menukaart 4

Menu kaart kerst 4

Een moderne menukaart met minimale decoratie. Dat hoeft nog niet te zeggen dat deze kaart niet even leuk is als de andere kerst menukaarten! Minimalisme is nou eenmaal in!

Bekijk en bewerk deze menukaart >>

Menukaart 5

Menu kaart kerst 5

Deze menukaart is perfect voor de chef-kok die niet te veel inkt wil gebruiken bij het printen. Met de simpele opmaak en zwart-witte kleuren combinatie bespaar je je kleur cartridges maar breng je toch een leuke menukaart naar de eettafel!

Bekijk en bewerk deze menukaart >>

Menukaart 6

Menu kaart nieuwjaars

Wat zet jij op tafel als laatste diner van het jaar? Sluit dit vreemde jaar af met een heerlijk avondmaal op oudjaarsdag. Combineer het met deze mooie menukaart en ga met een waterende mond het nieuwe jaar in!

Bekijk en bewerk deze menukaart >>

Tot slot

We hopen dat we met deze menukaarten jou hebben kunnen inspireren en je ondanks alle maatregelen toch hele fijne feestdagen kan beleven!

Het printen van menukaarten kan veel inkt kosten, maar dat hoeft niet duur te zijn! Bespaar op jouw inktkosten door te kiezen voor ons FLWR huismerk! De hoge kwaliteitseisen, waaronder het gebruik van 100% nieuwe onderdelen en de uitstekende prijs/kwaliteit/inhoud verhoudingen resulteren in een fantastische printkwaliteit voor teksten en afbeeldingen voor een lage prijs. Deze cartridges zijn inclusief inktniveau chip, wat een hoop gedoe vermijdt, en zijn ten slotte beter gevuld dan originele inktcartridges waardoor ze langer meegaan!

Bekijk de onderstaande vergelijking:

FLWR geld besparen inkt

About Youp

Youp is via zijn marketing & communicatie opleiding bij Inktweb.nl terecht gekomen als stagiair, en werkt hedendaags full-time als content manager, grafisch designer en marketeer.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*