De toekomst van het printen, De Mini Mobile Robotic Printer.

Door , donderdag 1 mei 2014 om 12:00 - Algemeen

Het is al een groot succes op Kickstarter, De Mini Mobile Robotic printer. Dit nieuwe product van Zuta Labs stelt jou in staat om op elke locatie, op elk gewenst tijdstip, jouw foto’s of documenten direct te kunnen printen.

Altijd op elke locatie kunnen printen

Zoals ze zelf vermelden op hun kickstarter pagina werken alle printers met een bewegend vel papier en een horizontaal bewegende printkop. Doordat het papier naar voren wordt getrokken wordt er een nieuwe lijn afgedrukt. De Mini Printer draait dit concept om, een stil liggend vel papier waar de printer zelf overheen beweegt. Hierdoor kun je overal printen waar je maar wil, zolang je maar een velletje papier en de printer bij je hebt.

“Direct op locatie je zojuist gemaakte foto’s of documenten afdrukken”

Een printer die overal mee naar toe te nemen is.

Een printer die overal mee naar toe te nemen is – Foto van Kickstarter.

Hoe klein kan een printer zijn?

De Mini Mobile Robotic Printer is slechts 10 centimeter hoog, 11,5 centimeter in diameter en weegt een luttele 300 gram. Dit is vergelijkbaar in gewicht met bijvoorbeeld 2 Samsung Galaxy S5 telefoons,  en qua afmetingen niet groter dan een drinkbeker. Als we zelf altijd een flesje water, lunch of een boek bij ons hebben in de tas, dan past de mobiele printer hier perfect tussen als accessoire die we overal mee naar toe nemen.

Op dit design is goed te zien hoe de printer is opgebouwd - Foto van kickstarter.

Op dit design is goed te zien hoe de printer is opgebouwd – Foto van kickstarter.

De werking van de Mini Printer

Onderaan de printer zitten 4 wieltjes waarmee het apparaat over het papier kan bewegen. Via een bluetooth verbinding kan de printer aangestuurd worden door bijna alle mobiele apparaten. Op dit moment print de printer 1000 pagina’s in enkel zwart/wit met een HP C6602 cartridge. Op dit moment zijn Zuta Labs hard bezig met het ontwikkelen van hun eigen cartridge, welke natuurlijk ook verkrijgbaar zal zijn bij inktweb.nl.

Positioneer de printer op het papier en deze zal naar de juiste locatie toe bewegen om te printen.

Positioneer de printer op het papier en deze zal naar de juiste locatie toe bewegen om te printen – Foto van Kickstarter.

De toekomst van de Mini Printer

Het grote gemak van het printen op elke locatie is een uitkomst voor vele mensen. De Mini Printer kan hierdoor een zeer gewenst product worden.  Er is al volledige ondersteuning voor alle grote besturingssystemen zoals Android, iOS, Windows, Linux en OSX. Ondersteun dit project, investeer in de nieuwe Mini Mobile Robotic Printer zodat deze nog kleiner, nog lichter kan worden, zodat je in de toekomst overal direct je foto’s kan printen die je zojuist met je mobiele telefoon hebt gemaakt. Voor een investering van $200, €144, kun je je eigen Mini Printer in bezit krijgen. Support het team zodat we deze printer zo snel mogelijk op de markt zien verschijnen.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*

1 reactie

  1. W. Tieleman schreef:

    Ik wil deze mini printer erg graag kopen.
    maar ik moet zeker weten dat ik thuis ontvangt.
    1. ideale printer voor mensen die korte tekst moeten schijven 2. en niet mooi kunnen schrijven . 3. voor chauffeurs die elke dag tientallen vrachtbrieven moeten ondertekenen, eenmaal instellen ’s morgens naam bedrijf en kenteken en dan printen op de vrachtbrief cmr enzv .
    ik wacht al jaren op deze printer.