Must have benodigdheden voor je thuis kantoor

Door , vrijdag 27 november 2015 om 14:50 - Algemeen | Doe-het-zelf

Ga je een kantoor aan huis inrichten? Om alles op rolletjes te laten verlopen heeft een thuis kantoor alle hulpmiddelen en benodigdheden nodig die je in een professioneel kantoor ook vindt. Bovendien is het voor degene die vanuit huis werken een stuk handiger wanneer het kantoor thuis van alle gemakken voorzien is. Je hebt dan het gevoel echt op het werk te zijn in plaats van thuis. Hieronder lees welke benodigdheden je niet mag missen bij het inrichten van je kantoor aan huis.

Thuis kantoor benodigdheden: meubilair

Hoewel elk kantoor aan huis om ander meubilair vraagt, zijn er wel een aantal basisprincipes waar je rekening mee moet houden. Een bureau en stoel zijn belangrijk omdat je hier het grootste deel van de tijd doorbrengt. Dit zijn dus twee meubelstukken om zorgvuldig uit te zoeken.

Er zijn veel opties mogelijk bij het kiezen van een bureau en stoel. Het hangt ervan af wat het beste bij je past en welke look je wilt. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een traditioneel oud houten bureau met standaard stoel of kiezen voor een moderne look met een laptop stand. Overweeg daarnaast een boekenkast of een andere vorm van planken waar je mappen en dergelijke op ordenen kunt. Dit geeft overzicht en gemakkelijke toegang tot de items die je nodig hebt.

Lees ook: Gratis cadeau bij aanschaf van 5 Leitz ordners

Benodigde apparatuur voor kantoor aan huis

De apparatuur die je nodig hebt in je thuis kantoor hangt af van wat je doet. Maar wat altijd van pas komt is een goede printer. Bijvoorbeeld een all-in-one printer waarmee je ook kunt kopiëren en scannen. Een papierversnipperaar kan ook handig in een kantoor aan huis zijn, mocht je veel met privacy gevoelige documenten werken. Ook label makers kunnen bij bepaalde toepassingen een uitkomst zijn, al is deze niet zo belangrijk als de printer.

Onmisbare kantoorartikelen

Na het inrichten met meubilair en apparatuur lijkt je kantoor aan huis volledig te zijn, maar niets is minder waar. Het zijn de kleine kantoorartikelen die helpen om het thuis kantoor te runnen. De basis benodigdheden zijn:

 • Pennen en potloden
 • Kopieerpapier
 • Paperclips
 • Nietmachine met nietjes
 • Post-its
 • Printpapier
 • Schrijfblok

Dit zijn de gemiddelde items die dagelijks gebruikt worden, het is dus een goed idee om een voorraad bij de hand te hebben. Ook onderstaande kantoorartikelen kunnen van pas komen:

 • Agenda
 • Inktcartridges
 • Kalender
 • Ordners

Met bovenstaande artikelen maak je een goede start voor je kantoor aan huis. Zijn er nog dingen die we niet genoemd hebben en onmisbaar in een thuis kantoor zijn? Laat het ons weten in de comments!

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*