Nieuw design!

Door , vrijdag 29 december 2017 om 12:22 - Algemeen

Inktweb.nl wordt sinds vrijdag 8 december 2017, getoond in een nieuw, fris jasje. Inktweb.nl word natuurlijk continu vernieuwd en is ook eerder al geheel “responsive” gemaakt maar nu is ook aan de structuur het een en ander veranderd. Deze wijziging was nodig om de toevoegingen aan de website ruimte te geven.

Nieuw ontwerp

Enkele nieuwe functies:

• Filters op kleur, type product (huismerk, origineel, XL)
• Makkelijker vergelijken van verschillende opties (prijs per ml, voorraad)
• Op productpagina duidelijker alternatieven en compatibiliteit tonen
• Overzichtspagina’s tonen voorraad ipv. alleen de productpagina

Na het nieuwe ontwerp worden ook de e-mails onder handen genomen. Wanneer deze aangepakt zijn is de gehele huisstijl voorzien van een update. Met de aanpassing aan de mails willen we de berichten meer vertrouwd over laten komen. Onnodige informatie en tekst word geschrapt zodat het geheel overzichtelijker en duidelijker is.

Wij zijn natuurlijk in een feestelijke stemming vanwege het nieuwe ontwerp. Daarom hebben we besloten om jullie mee te laten delen in de vreugde door 10% korting aan te bieden op ons complete huismerk assortiment! Wanneer je ingelogd of geregistreerd bent en op de pagina terecht komt waar je de verzend- en betaalwijze selecteert kun je op de knop “Kortingscode invoeren?” drukken en de code “DESIGN” invullen. De korting word dan gelijk verrekend, nog vóór de bestelling geplaatst is.

Deze actie blijft nog de hele eerste week van januari 2018 geldig (tot en met 7 januari). Onze actievoorwaarden zijn hierop van toepassing. Als je vragen hebt over de actie kun je deze stellen via het contactformulier.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*