HP Economy Toners? Originele toners voor 30% van de aanschafprijs.

Door , woensdag 29 april 2015 om 11:00 - Industrie Nieuws

hp economy toners

HP heeft een nieuwe serie toners geïntroduceerd voor haar printers. Deze HP Economy Toners zijn nu ook te vinden in ons assortiment en zijn ter aanvulling op de al beschikbare toners. Ideaal voor als je niet vaak print of je kosten laag wilt houden.

Wat zijn precies HP Economy Toners?

Voor veel HP printers zijn er twee tonervarianten: de “standaard” A toner en een “hoge capaciteit” X toner. Deze zijn identiek in gebruik alleen is de hoge capaciteit toner beter gevuld. De aanschafprijs is hoger maar op lange termijn is dit voordeliger (afhankelijk van je printverbruik uiteraard).

“Er is een nieuwe manier om de kwaliteit en betrouwbaarheid die u gewend bent van originele HP toner in huis te halen – maar tegen een veel lagere prijs.”

Deze nieuwe Economy Toners zijn het beste te omschrijven als een “lage capaciteit” L toner. Identiek aan de reeds beschikbare toners, maar met een lagere paginaopbrengst en een lagere aanschafprijs. HP wil op deze manier bedrijven die minder vaak printen tegemoet komen.

Er zijn 12 nieuwe toners in 6 verschillende series. Hier twee voorbeelden van deze toners naast de reeds bestaande toners met prijs en inhoud.

Product Paginaopbrengst Prijs
HP 12L zwart (Economy) 1.000 pagina’s € 48,00
HP 12A zwart (Standaard) 2.000 pagina’s € 64,00
Product Paginaopbrengst Prijs
HP 304L zwart (Economy) 1.200 pagina’s € 86,00
HP 304A zwart (Standaard) 3.500 pagina’s € 96,50
HP 304L cyaan (Economy) 1.400 pagina’s € 80,50
HP 304A cyaan (Standaard) 2.800 pagina’s € 103,50

De prijs en inhoud verschilt per tonernummer. HP zelf zegt dat deze toners circa 30% voordeliger zijn. Dit is echter gebaseerd op adviesverkoopprijzen waar onze prijzen altijd onder zitten.

Volledige lijst van de nieuwe HP Economy toners

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*