Nieuw printerconcept is stijlvol & uniek maar vooral handig

Door , dinsdag 10 september 2013 om 14:11 - Industrie Nieuws

stack-printer
Voor zijn afstudeer project heeft Mugi Yamamoto een wel heel unieke printer bedacht. Het meest opvallende aan deze printer is niet het strakke ontwerp (hoewel het een erg mooie printer is) maar op de manier hoe deze printer het papier verbruikt. De “Stack”, zoals de printer heet, heeft geen klassieke papierladen. Je plaats de printer namelijk op een stapel papier die de printer één voor één bedrukt met jou afdruk en daarna bovenop de printer legt. Zo gaat de Stack door het papier heen .

Dit ontwerp maakt het mogelijk om de printer licht, compact en dun te houden. Bijkomend voordeel is dat je in één oogopslag kan zien hoeveel papier er nog over is. Momenteel is dit nog een concept maar Mugi is hard aan het werk om deze printer tot werkelijkheid te brengen. Ik ben benieuwd naar een werkend prototype want hoe reageert de printer op scheefliggend papier en stofophoping? En wat doe je met de kabels?

Meer foto’s:

06

02

03

04

05

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*