Polaroid PlaySmart 3D

Door , vrijdag 26 april 2019 om 16:11 - Algemeen

Polaroid PlaySmart 3D
Playsmart 3D printer de eerste maanden exclusief bij Inktweb.nl

De Polaroid PlaySmart 3D Printer is nu exclusief via Inktweb.nl verkrijgbaar! De ideale printer voor de startende 3D hobbyist of voor ouders die hun kinderen kennis willen laten maken met 3D printen. Deze printer is door Polaroid zo ontwikkeld dat het letterlijk plug & play is. Dus geen “bed-leveling”, uitlijnen, assemblage van 2 uur, printersoftware met 101 opties installeren en uitzoeken en ga zo maar door.

De Polaroid kan overweg met PLA, ABS, PETG en PWOOD. Hierdoor is de Polaroid PlaySmart 3D Printer uitermate geschikt voor de hobbyist die kennis wil maken met 3D printen. Of bijvoorbeeld voor ouders die hun kroost op een veilige en gemakkelijke manier willen introduceren aan het 3D printen van speelgoed of andere leuke objecten*.

Naast het gemak van plug en play, beschikt de Polaroid PlaySmart 3D Printer over nog enkele unieke features die je in deze prijsklasse vrijwel niet tegenkomt. Zo beschikt hij over een LCD Touch scherm voor gemakkelijke bediening. De printopdrachten kunnen via SD kaart, USB, Wi-Fi of een via de speciale App van Polaroid worden overgedragen aan de printer. Daarnaast (en dit vinden we echt cool) kan de printopdracht real time in de gaten worden gehouden via de app voor Android of iOS door middel van de ingebouwde camera waar je precies kunt checken hoever de printer is met printen. Ook kun je in de App via een balkje zien op hoeveel procent van het proces je bent.

Dit alles wordt geleverd in de kwaliteit die we kennen van Polaroid!

Polaroid SmartPrep
Polaroid SmartPrep software

Kenmerken

  • Printoppervlakte 120 mm x 120 mm x 120 mm
  • Een 3,5 inch full colour LCD touch screen, met one-click print optie en de mogelijkheid voor video playback. De optie voor stap voor stap instructies voor een verbeterde gebruikerservaring
  • Printkwaliteit van 0.05 mm tot 0.3 mm
  • Quick-release en quick-replace optie voor de 0,4 mm nozzle
  • Geschikt voor printen van PLA, ABS, PETG en P-Wood
  • 360° ventilatormond voor koeling van printobject
  • Verwarmd glazen bed, voor het printen van verschillende materialen
  • 2GB ROM voor opslaan van video playback

3D bestanden downloaden of maken, hoe werkt dat dan precies?
Het internet staat letterlijk vol met 3D bestanden, zogenaamde .STL bestanden. In onze optiek zijn de twee beste plekken om gratis en voor niets .STL bestanden te downloaden; Thingiverse en Myminifactory. Hier kun je dus terecht voor hapklare downloads die je vervolgens kunt doorgeven aan de software van de printer zodat de afbeelding geprint kan worden.

Ben je geïnteresseerd in het zelf ontwikkelen van 3D objecten of om bijvoorbeeld .STL bestanden aan te passen? Dan raden wij voor de beginner Tinkercad aan. Deze software is tevens gratis en heel gemakkelijk te gebruiken in de browser, je hoeft er dus niets voor te downloaden en installeren.

Officiële productpagina
Instructievideo’s

*Gebruik de machine altijd onder begeleiding van een volwassene. Het gesmolten plastic en de “nozzle” kunnen temperaturen tot over de 200°C bereiken.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*