Print en knutsel de mooiste creaties met de kids!

Door , dinsdag 11 oktober 2022 om 11:55 - Algemeen

We kennen het allemaal wel, kinderen willen altijd maar nieuw speelgoed. Wanneer ze het dan eindelijk hebben zijn ze er regelmatig binnen de kortste keer op uitgekeken. Hebben jij en je kind een dagje vrij en geen plannen? Lees dan onze blog met de beste knutseltips en vouwpatronen die je direct kunt printen en knutselen! Het leukste is dat je er bijna niets voor nodig hebt en direct aan de slag kunt!

Goed voor de creativiteit en fantasie

Activiteiten en speelgoed voor kinderen kunnen erg duur zijn en hebben soms dus niet het gewenste effect. Dit terwijl kinderen helemaal op kunnen gaan in een dagje knutselen. Naast het feit dat dit een stuk goedkoper is, helpt het kinderen ook bij de ontwikkeling van creativiteit en fantasie. Bovendien komen kinderen hierdoor in contact met wiskundige en simpele bouwkundige inzichten.

Wat heb je nodig voor een print en knutsel festijn?

Print

En wat heb je nu eigenlijk nodig om een fantastische print en knutseldag te beginnen? Heel weinig! Namelijk een:

  • Printer met voldoende inkt in de cartridge
  • Schaar
  • Lijm voor het lijmen van papier
  • Werkoppervlakte
  • Stiften, kleurtjes of verf wanneer gewenst

Wat is er allemaal?

Of je nu gaat knutselen met een jongen of meisje: er is altijd wel een leuk ontwerp te vinden. Ga dus niet naar de speelgoedwinkel, maar print en knutsel zelf iets prachtigs! Geometrische vormen zijn het makkelijkst om mee te beginnen, maar je kunt natuurlijk ook meteen in het diepe duiken!

Er zijn talloze pagina’s met templates die je kunt uitprinten om de coolste dingen te maken. Wil je bijvoorbeeld graag een vliegtuig maken zoals op de afbeelding hieronder? Bekijk dan de voorbeelden. Geen leuk ontwerp gevonden? Bekijk dan snel de onderstaande Pinterestpagina met alle speelgoed print en knutsel ideeen!

Aan de slag!

Je hebt nu alles om heerlijk aan de slag te gaan. Veel plezier!

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*