Van een kop koffie genieten? Dat doe je zo!

Door , zaterdag 1 oktober 2022 om 6:00 - Algemeen

Vandaag is het koffie dag

Vandaag is het koffiedag en daarom hebben wij dit artikel gemaakt. Een goede kop koffie is namelijk voor heel veel mensen erg belangrijk, want dat is de beste manier om je dag te starten. En als jij daar ook van wil genieten moet je nu verder lezen om erachter te komen hoe je een lekker bakkie kan maken!

Bij Inktweb.nl maken wij namelijk gebruik van de koffiebonen van het huismerk Senzicoffee. Het zijn dan ook altijd de lekkerste bonen, zodat wij de dag goed kunnen starten en hard aan het werk kunnen gaan. En op die manier krijg jij je pakketje bijvoorbeeld ook sneller binnen.

Wat is Senzicoffee?

Senzicoffee is zoals eerder vermeld een huismerk van ons. Het fijne aan Senzicoffee is dat er geen duizenden smaken zijn, maar we hebben twee verschillende smaken die de keuze een stuk makkelijker maken. We hebben Italian en Mexican koffiebonen en die vindt bijna iedereen dan ook lekker.

Italian en Mexican koffie

De Italian koffie van Senzicoffee is erg lekker en dan ook nog een betaalbaar alternatief voor de dure merken zoals Douwe Egberts. De Italian koffie vinden wij dan ook erg lekker en we drinken dagelijks meerdere kopjes koffie.

De Mexican koffiebonen van Senzicoffee zijn vergeleken met de Italian koffie nog een stukje beter, want dat is van ons echt een favoriet. Met een sterkte van 3/5 is hij niet te licht en niet te sterk en daarom is hij ook erg populair op onze website. Het is dan ook zonde dat niet iedereen weet dat deze koffie smaken ook voor onze klanten beschikbaar zijn.

Wat maakt Senzicoffee nou goed?

Hetgeen wat Senzikoffie goed maakt is de prijs en de kwaliteit van de koffie die we verkopen. Met een lage prijs is de koffie namelijk beschikbaar voor mensen die op het kantoor werken to mensen die thuis graag een kop koffie willen drinken.

koffie kunst afbeelding

Voor de grote verbruikers!

Het is natuurlijk zo dat als je op een kantoor werkt je niet de enige zal zijn die een kop koffie wilt en daarom hebben wij ook een optie voor de grote verbruikers van onze koffiebonen. Voor 1 pak betaal je € 14,50 en voor 8 pakken zou je dan € 116 kwijt zijn. Maar daarvoor hebben op onze website ook het product voor 8 keer in een bestelling en dan ben je goedkoper uit en betaal je € 89,95.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*