Verschillen tussen de Canon printertypes

Door , donderdag 14 oktober 2021 om 11:56 - Algemeen

Ben je op zoek naar een nieuwe Canon printer? Dan is het belangrijk om te weten welke type geschikt is voor jouw gebruik.  In dit artikel leggen we jou de verschillende Canon printertypes uit. Wil je liever een printer voor thuis of heb je er juist één nodig voor op kantoor? Of heb je liever een printer die prachtige afbeeldingen kan printen in plaats van tekst?

In deze blog gaan wij elke Canon printer Serie aan jou uitleggen zodat je duidelijk kan zien wat de verschillen tussen de printertypes zijn en welke Canon printer serie voor jou geschikt is.

Wat zijn de Canon printertypes

Canon heeft 3 soorten printer series uitgebracht. Elk met specifieke eigenschappen zodat je precies kan krijgen waar je naar zoekt. Wij leggen uit wat ze doen en wat de verschillen er tussen zijn. Zo biedt inktweb.nl natuurlijk veel gebruiksartikelen voor deze printers.

We gaan deze 3 soorten Canon printer series vergelijken

·       Canon PIXMA

·       Canon MAXIFY

·       Canon i-SENSYS

Canon PIXMA

De Canon PIXMA printers zijn Inkjetprinters, ontworpen voor gebruik in huis. De PIXMA printers kan eigenlijk alles goed en worden dus ook alleskunners genoemd. Hun fotoprint eigenschappen is waar ze bekend om staan, dat komt door de goede kwaliteit die de Canon PIXMA printers over beschikken. De Canon printers maken brochures en flyers printen ook erg makkelijk met goede  kwaliteit. De PIXMA printers van Canon nemen ook heel weinig ruimte in zodat het niet in de weg zou kunnen staan op bijvoorbeeld je bureau.

De All-in-one PIXMA printers beschikken over 6 inkjetcartridges, een programma waarmee je makkelijk kan printen via je telefoon of Cloud en het heeft een touchscreen bediening.

Canon MAXIFY

De MAXIFY printers van Canon zijn ook inkjetprinters. Alleen de MAXIFY is weer superhandig voor op kantoor. Jij kan heel snel door met werken dankzij Quick First Print en een printsnelheid van 15 kleurenpagina’s per minuut en 23 zwart-wit pagina’s per minuut. De MAXIFY printer van Canon kunnen ook op hoog tempo kleurenafdrukken gaan drukken. Verder is het nog voorzien van een automatische documentinvoer. De MAXIFY printer is alleen minder geschikt voor het afdrukken van foto’s.

Canon i-SENSYS

De Canon i-SENSYS printers zijn geen inkjet printers maar laserprinters. Een laserprinter gebruikt in plaats van inkt toners. Voor jouw is dat super voordelig want toners zijn een stuk voordeliger en je hoeft het minder vaak bij te vullen wat ook nog beter is voor het milieu. Het heeft een keurige afdruk snelheid van 23 pagina’s per minuut.

Door de automatische documentinvoer is het ook heel gemakkelijk om documenten te delen door te scannen op de netwerkverbindingen of rechtstreeks naar USB-geheugenstick. Ook is het mogelijk om mobiel te printen. Jij kan je smartphone of tablet verbinden met de printers en vanaf je kantoorruimte alles bedienen.

Nawoord

Het is heel belangrijk dat jij een printer uitkiest die jouw behoeftes voorziet. Daarom hopen we dat wij jou nu verduidelijking hebben kunnen geven over de Canon printer series en wat de verschillen tussen elkaar zijn.

Als je nog vragen hebt kan je dat onder in de reacties neer zetten!

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*