Wat zijn inkttank printers?

Door , donderdag 24 augustus 2023 om 10:33 - Algemeen

Ja, wat zijn inkttank printers eigenlijk? Dat gaan we vandaag bespreken, zodat jij snel genoeg weet of jij er eentje wilt hebben! Ze zijn namelijk erg duurzaam en de inkt gaat lang mee. Lees nu verder en maak vandaag nog de keuze of je er een wil hebben!

De belangrijke punten

  1. Wat voor printers zijn het?
  2. Hoeveel geld besparen ze?
  3. Waar zijn ze goed voor?

Wat voor printers zijn het?

Een inkttank printer geeft met zijn naam al een beetje aan wat het is, maar wij gaan het nog even goed uitleggen. Een inkttankprinter heeft een tank in de printer die je kunt vullen met de benodigde inkt. Deze inkt is voordeliger dan cartridges, omdat er geen chip gemaakt hoeft te worden en ze besparen plastic. De chip die normaal op de cartridge zit, bevindt zich nu in de printer, waardoor kosten worden bespaard. Je kunt deze printers dus bijvullen wanneer ze leeg zijn en dat aangeven.

Epson Ecotank ET-2850 (en van de inkttanks printer van Epson)

Hoeveel geld besparen ze?

Inkttank printers besparen best wel veel geld, omdat de inkt voor de printer goedkoop is. Het enige nadeel is dat de prijs van de printer zelf wat hoger ligt. Maar dat wordt gecompenseerd met de lage prijs voor de inkt. Hier hebben we een kleine tabel waarin we de prijzen een beetje vergelijken:

PrinterInkt Kosten
Epson EcoTank ET-2850 = ongeveer € 250,00Epson 102 4-pack = € 38,00 (25.500 pagina’s)€ 288,00
Epson Expression Home XP-4200 = ongeveer € 80,00Epson 604XL / 604 4- pack = €55,50 (890 pagina’s)€ 135,50

Zoals je hierboven ziet kost het wel meer om een inkttank printer aan te schaffen, maar de inkt is veel goedkoper en deze kan je veel langer gebruiken! Daarom zijn de kosten voor een inkttank printer veel lager en raden wij deze eerder aan.
inkttank printers vs Inkjet printers! Welke is er goedkoper?

Waar zijn ze goed voor?

Ze zijn om te beginnen beter voor het milieu en voor je portemonnee. Ze zijn beter voor het milieu, omdat er minder plastic nodig is voor de flesjes in vergelijking met het aantal plastic dat je nodig hebt voor een paar cartridges. En zoals eerder uitgelegd is deze inkt veel goedkoper dan cartridges en dat maakt ze dan ook goed voor de portemonnee.

Conclusie

Inkttank printers zijn dus handig. Ze hebben een tank die je kunt bijvullen. Dit is goedkoper dan gewone inktpatronen omdat er minder plastic nodig is. De printer zelf kan wat duurder zijn, maar het printen kost minder. Inkttankprinters zijn ook beter voor het milieu en je portemonnee. Ze gebruiken minder plastic en de inkt is goedkoper. Kies dus voor een inkttank printer en print met gemak voor weinig kosten. En als je inkt wil kopen voor je inkttank printer ben je het goedkoopst uit met FLWR!

Geld besparen met printen door inkttank printers en FLWR inkt!

About Joël | Inktweb.nl

Hallo, mijn naam is Joël en ik ben bij Inktweb.nl terecht gekomen via mijn Marketing & communicatie opleiding op het Horizon College in Alkmaar.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*