De nieuwe Dymo 5 serie labelprinters

Door , donderdag 28 oktober 2021 om 10:11 - Algemeen

De nieuwe Dymo 5 serie labelprinters

Dymo heeft een nieuwe reeks labelprinters op de markt gebracht onder de naam “5 serie”. Deze serie bestaat uit 3 verschillende soorten labelprinters, elk met zijn eigen specialiteiten en functies.

(De opvolgers van de Labelwriter 450 serie)

Het grootste verschil in vergelijking tot voorgaande Dymo printers, is het feit dat de printers nu beschikken over een labelteller. Hiermee tellen de printers uit de 5 serie hoeveel labels er nog op een rol zitten. In combinatie met een speciale RFID chip, kan de Dymo labelprinter nu uitlezen hoeveel labels er op een rol zitten. Natuurlijk is dit handiger in de praktijk, zodat je precies weet wanneer het tijd is om nieuwe labels te bestellen, maar in realiteit  is dit veel onhandiger. Doordat de nieuwe labelrollen een speciale RIFD chip nodig hebben, is het niet langer mogelijk om verouderde labels zonder chip, of compatible labels te gebruiken. Dat is enorm zonde!

Dymo LabelWriter 550

De opvolger van de labelwriter 450 is de Labelwriter 550. Dit is het instapmodel van de 5-serie. 

Deze printer heeft een maximale afdrukbreedte van 6 cm, en komt met een afdruksnelheid van 62 labels per minuut. Dit is 20% sneller dan zijn voorganger. 

DYMO LW 550T: DYMO LabelWriter™ 550 Turbo, customer service: +49 69 999 bei  reichelt elektronik

Dymo LabelWriter 550 Turbo

De Dymo LabelWriter 550 Turbo Is vrijwel identiek aan de LabelWriter 550. Zo print hij dezelfde afdrukbreedte en is de grootte van de labelprinter ook even groot. Maar, de naam zegt het al, de 550 Turbo print jouw labels extra snel, perfect voor het printen van een groot aantal labels in een korte tijd. De LabelWriter 550 Turbo print met een afdruksnelheid van 90 labels per minuut. Dat is wel 45% sneller dan het basismodel!

Dymo LabelWriter 5XL

De nieuwe etiketten printer van Dymo, genaamd de ‘’LabelWriter 5XL’’ is de duurste van de 3. Dit komt doordat deze LabelWriter extra wijde labels kan printen met een maximale afdrukbreedte van 10 cm. Daarbij heeft deze printer een afdrukkwaliteit tot 300 dpi. Een nadeel van deze printer is dat de afdruksnelheid gelijk gebleven is aan het vorig model(Dymo Labelwriter 4XL) van 53 labels per minuut. 

                                        .

Tot Slot

We hopen dat we je goed hebben kunnen informeren over de nieuwe 5-serie van Dymo. Houdt er dus rekening mee dat deze nieuwe printers allemaal gebruik maken van labels met een RFID chip. Compatible labels zijn dus niet bruikbaar totdat de fabrikanten hiervan een oplossing bedenken. Zodra deze labels op de markt komen, kan je ze uiteraard direct bestellen via Inktweb.nl.

Laat ons weten in de reacties als je nog een vraag hebt of als we je goed te woord hebben kunnen staan!

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*