Concept: Printen met een oude balpen?

Door , donderdag 31 oktober 2013 om 14:00 - Industrie Nieuws

pen-printer-concept
Iedereen die wel eens inkt heeft aangeschaft heeft zich afgevraagd; “Waarom is de inkt voor mijn printer zo duur, terwijl inkt in mijn pen bijna niets kost?“. Die vraag hebben we al eerder beantwoord, maar de bedenkers van deze printer trekken deze vergelijking wel heel ver!

De Pen Printer, bedacht door twee Zuid-Koreaanse ontwerpers, gebruikt een pen om te printen. Het idee is om oude of opgedroogde pennen in deze mini-printer te plaatsen. De inkt uit opgedroogde pennen wordt verwarmd om het opnieuw vloeibaar te maken. De Pen Printer zelf is erg portable dankzij het slanke ontwerp en heeft enkel een USB-poort nodig voor stroom en een willekeurige pen om te printen.

Klinkt goed maar helaas zal dit nooit voorlopig niet meer worden dan een concept. Er moet namelijk nog veel gebeuren; een feedroller ontbreekt (om het papier te verplaatsen), het “inkt uit de pen zuigen” concept is niet (goed) uitgedacht om maar niet te beginnen over het ontbreken van alle technologie (printers zijn groot om een reden).

pen-printer-1

pen-printer-2

Bron: Designsori.com (Koreaans) via Nascentarray (Engels)

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*