Download GEEN HP+, maar ga voor huismerk cartridges!

Door , dinsdag 21 februari 2023 om 17:04 - Algemeen

Het downloaden van HP+ heeft een hoop nadelen en wij gaan jullie vandaag uitleggen wat die zijn en waarom ze nadelig zijn. Het is namelijk zo dat het gebruiken hiervan invloed heeft op hoe je printer werkt en welke cartridges hij kan gebruiken.

Duimen omlaag voor het downloaden van HP+

Wat is HP+ en wat is er fout aan?

HP+ is een aanbieding van HP zelf waarbij er maandelijks cartridges naar jou opgestuurd worden, zodat je niet zonder cartridges komt te zitten. Dit klinkt natuurlijk fijn, maar wanneer jij dit accepteert kan je geen gebruik meer maken van huismerk cartridges en dit is NIET terug te draaien! Daarnaast ben je ook nog eens duurder uit en dat is ook het geval als je de eerste 6 maanden gratis inkt krijgt. En als laatste moet je continu een internetverbinding hebben om te kunnen printen. Dus onze tip is ‘download GEEN HP+’.

download geen HP+ melding met de functies

De tips om dit te voorkomen

  • Tip 1: Probeer geen HP ‘e’ model te kopen
  • Tip 2: Vermijd het aanmaken van een HP account
  • Tip 3: Activeer de HP+ melding niet
  • Tip 4: Zet de automatische updates van je printer uit

Tip 1: Probeer geen HP ‘e’ model te kopen

Wij raden aan om deze soort printers niet te kopen, omdat dit de printers zijn die gebruik maken van HP+ en dat zorgt sneller voor eventuele printer problemen. De volgende printers maken gebruik van HP+ en ze zullen ook allemaal vragen of je gebruik wil maken van een HP+ abonnement.

  • HP Deskjet 2700e serie
  • HP Deskjet 4100e serie
  • HP Envy 6000e serie
  • HP Envy 6400e serie
  • HP OfficeJet Pro 8000e serie
  • HP OfficeJet Pro 9000e serie
  • HP LaserJet M200 serie (HP+ versie)

Tip 2: Vermijd het aanmaken van een HP account

Het aanmaken van een HP account triggerd de melding voor het downloaden van HP+ en daarnaast heeft het hebben van een HP account niet veel voordelen. Zonder een account kun je alsnog draadloos printen vanaf verschillende apparaten.

Tip 3: Activeer de HP+ melding niet

Al heb je toch een HP ‘e’ printer gekocht dan kun je gewoon de melding negeren of wegklikken. Op deze manier zit je alsnog niet vast aan een abonnement en hoef je geen onnodige dingen te betalen. Dit betekent dus ‘activeer en download GEEN HP+’.

download geen HP+ activatie melding

Tip 4: Zet de automatische updates van je printer uit

En als laatste raden wij jullie aan om de automatische updates van je printer uit te zetten. Dit zorgt ervoor dat de kans dat je het per ongeluk aanklikt kleiner wordt. Als je wilt weten hoe dat moet dan kan je dat hier lezen.

Afsluiting

Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips en zit je niet vast een een HP+ abonnement. Als je niet vast zit aan een HP+ abonnement kan je je huismerk en originele cartridges kopen bij Inktweb.nl voor de laagste prijs en beste kwaliteit! Voor vragen kan je contact opnemen met de klantenservice en wij hopen jullie geholpen te hebben met deze tips.

About Joël | Inktweb.nl

Hallo, mijn naam is Joël en ik ben bij Inktweb.nl terecht gekomen via mijn Marketing & communicatie opleiding op het Horizon College in Alkmaar.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*

2 reacties

  1. Isabelle Dunat schreef:

    Beste
    Ik heb een HP Deskjet 4120e gekocht en al gelinkt aan HP app maar niet aan HP+.
    Kan ik nu nog cartridge bij jullie bestellen?
    Met vriendelijke groeten