Eetbare inkt printen

Door , vrijdag 9 december 2016 om 16:20 - Algemeen

Eetbare inkt printen bij Inktweb.nl

Het printen van eetbare inkt is niets nieuws. Wij hebben hier in 2012 al een blog aan gewijd (Wat is “eetbare inkt” en hoe werkt het?) De techniek wordt al jaren gebruikt in de bakkerswereld en is tegenwoordig steeds populairder onder consumenten. Op Inktweb.nl vind je alles om eetbare inkt te printen. Lees hier meer over onze nieuwe producten en ga vooral snel zelf aan de slag om eetbare inkt te printen.

De mogelijkheden voor het printen van eetbare inkt

Er zijn steeds meer mogelijkheden voor de toepassing van eetbare inkt en de printers zelf zijn beter betaalbaar. Zo hebben wij momenteel twee foodprinters. De Canon foodprinter Pixma IX6850 en de Foodprinter Canon Pixma IP7250. Eerstgenoemde is een A3 printer en momenteel (09-12-2016) super deal bij Inktweb.nl. De Tweede is net nieuw, print op A4 formaat en is slechts 120,- euro!

Wat kun je ermee maken?

Je kunt werkelijk vanalles maken met eetbare printers. Zo kun je bijvoorbeeld de meest prachtige taart versieringen maken. Denk aan een foto van de jarige of zijn/haar favoriete tekenfilmfiguur midden op de taart. Voor bedrijven kan het ook bijzonder interessant zijn. Staat je bedrijf op een beurs? Dan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld gebak uit te delen met het bedrijfslogo erop.

Geen printer aanschaffen?

Heb je geen zin om een printer aan te schaffen? Misschien omdat je voor één keer iets wilt maken met eetbare inkt, dan kun je ook kiezen voor stiften. Er zijn nu namelijk stiften beschikbaar met eetbare inkt! Met de eetbare inkt stiften is het nu voor iedereen mogelijk om de meest prachtige creaties te maken. De stiften zijn bovendien fantastisch om te gebruiken tijdens kinderfeestjes en voor de versiering van traktaties.

Willen jouw kinderen ook prachtige eetbare inkt versieringen maken? Kijk dan nu in ons assortiment en ervaar het plezier van eetbare inkt!

Let op: Het is niet aan te raden om eetbare inkt en ‘gewone’ inkt met elkaar te gebruiken. Wilt u dit toch uitvoeren, zorg dan voor gebruik, dat de printer compleet gereinigd is.

 

Bekijk hier het eetbare inkt assortiment van inktweb.nl

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*