Canon firmware-updates uitzetten – Stappenplan

Door , maandag 11 september 2023 om 17:18 - Algemeen

Canon firmware-updates zorgen ervoor dat jouw Canon printer aangeeft welke cartridges hij wel of niet accepteert. Zo gaat de printer in sommige gevallen alleen akkoord met (dure) originele Canon cartridges waardoor printen enorm prijzig kan worden. Wanneer jij na het lezen van dit blog besluit om ook de firmware updates uit te zetten, is jouw printer bestendig tegen updates die jouw huismerk inkten onbruikbaar maken. Dit resulteert ook in de mogelijkheid om met bijvoorbeeld onze kwalitatief hoge FLWR-cartridges, die veel langer meegaan dan de origineel ontwikkelde cartridges van Canon. Dezelfde topkwaliteit afdrukken, voor een eerlijke prijs.

Als je de updates van jouw canon printer wilt uitzetten lees je gauw verder in dit blog. Na het uitzetten van jouw printer updates ben je gegarandeerd dat jouw huismerk cartridges blijven werken!

Canon printer waar een cartridge in word gestopt.

Stappenplan Canon printerupdates uitschakelen

De automatische firmware-updates van Canon zijn erg simpel uit te zetten via de display van jouw printer:

  • 1. Ga via het bedieningspaneel van jouw Canon printer naar ‘instellingen’ (Bij sommige Canon printers is de eerste stap om op het ’tandwiel’ te tikken).
  • 2. Druk daarna op  ‘apparaat instellingen’.
  • 3. Kies de optie: ‘firmware update’ op het scherm van jouw Canon printer.
  • 4. Klik op ‘update notificatie instellingen’.
  • 5. Lees dan goed wat de printer vraagt. Als het goed is wordt er gevraagd of je wilt dat de printer checkt of er updates mogelijk zijn voor de nieuwste firmware. selecteer ‘nee’.

De automatische firmware-updates staan nu uit.

Conclusie

Is het niet gelukt om jouw automatische Canon firmware-updates uit te schakelen na het uitvoeren van bovenstaande stappen? Laat dan een reactie onder zodat wij een poging kunnen doen om jouw probleem omtrent de updates te verhelpen.

Ben je nog op zoek naar goedkope cartridges voor jouw Canon printer? Kijk dan niet verder dan Inktweb.nl! Met een zéer breed assortiment en uitstekende service kunnen wij de benodigde cartridges binnen 1 werkdag afleveren zodat jij de volgende dag weer kan gaan printen.

Bespaar geld met FLWR huismerk cartridges

Nu Canon inkt bestellen op Inktweb.nl

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*