Goedkope labels nu verkrijgbaar bij Inktweb.nl

Door , maandag 14 april 2014 om 13:53 - Bedrijfsnieuws

Wij zijn officieel gestart met de verkoop van (thermische) labels. Naast het reeds bestaande assortiment van Dymo, Brother en Epson labels, zijn er nu voor deze merken ook compatibles beschikbaar. Dit zijn goedkope labels in de klassieke betekenis: goed én goedkoop.

Goedkope Labels: Verfrissend simpele prijsstrategie

Dit doen wij met een verfrissend simpele prijsstrategie; bij ons betaal je namelijk altijd dezelfde lage prijs. In tegenstelling tot onze concullega’s werken wij niet met staffelprijzen, maar bieden wij altijd de goedkoopst mogelijke prijs. Waar je bij de gevestigde orde de beste prijs krijgt bij het afnemen vanaf 500 labelrollen bieden wij dezelfde lage prijs ook aan als je slechts 1 rol aanschaft. Dat is wel zo eerlijk.

De prijs die je op de website ziet is dan ook de prijs die je betaald. Geen “vanaf” prijzen van de hoogste stafel maar één vaste basis prijs inclusief BTW.

Goedkope labels dymo

Kwaliteit zoals je verwacht

Zoals met al onze producten zijn de huismerk (compatible) labels van uitstekende kwaliteit. De compatible etiketten doen niet onder aan de originele tegenhangers. Gemaakt van hoog kwaliteit papier met permanenten lijm.

Natuurlijk krijg je, net als met onze inktcartridges, volledige garantie op correcte werking van de labels.

Nog niet aan het labelen?

Met de prijs/kwaliteit verhouding welke wij je nu bieden, is er geen reden meer om op elk kantoor en huishouden een labelprinter te plaatsen! Een van de meest populaire labelprinters is de Dymo LabelWriter 450. Het populairste artikel hiervoor, de 99012 labels, zijn verkrijgbaar voor slechts EUR 2,50 per rol. Dat is ongeveer EUR 0,010 per label. Ideaal voor:

  • Retourlabels
  • Adreslabels (van kerstkaart tot pakket)
  • BIN/Locatie labels
  • Productinformatie labels
  • Digitale Postzegels (via PostNL)
  • Prijsstickers
  • Barcode
  • Orderlabels
  • Naambadges
  • Hangmaplabels

En nog veel meer…

Het gehele assortiment is te bekijken op https://www.inktweb.nl/labels/. Zo vind je hier de populaire Dymo 99012 of de Dymo 99010.

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*