Halloween korting op Inktweb.nl? Ga snel kijken!

Door , vrijdag 27 oktober 2023 om 10:56 - Algemeen

Ja, dat klopt! Zelfs Inktweb.nl is niet vies van een beetje griezelen, en daarom bieden wij vanaf vandaag t/m de nacht van 1 november korting op al onze huismerk artikelen! Dit betekent dat je snel moet zijn, want deze aanbieding zal binnenkort verdwijnen. Je kan dan ook de leukste Halloween kleurplaten printen met onze inkt!

Hoe krijg je korting?

Maak optimaal gebruik van onze aanbieding door de kortingscode “GRIEZEL15” in te voeren wanneer je jouw bestelling afrekent op Inktweb.nl! Bereid je voor op een spookachtig goede deal, want zodra je deze code invoert staat er een lading griezelig lage prijzen op je te wachten! Twijfel niet langer en profiteer vandaag nog van de “GRIEZEL15” korting op Inktweb.nl!

Halloween Banner ''GRIEZEL15''

Op welke producten korting?

  1. Fotopapier
  2. Labels
  3. Cartridges
  4. Toners

Je kan op de bovenstaande productcategorieën korting verwachten en deze producten komen altijd van pas. Het maakt dan ook niet uit of je thuis bent of op een kantoor zit, want ze kunnen universeel gebruikt worden.

Fotopapier

Wij bieden korting op FLWR fotopapier, zodat je de leukste foto’s kan printen van je eigen Halloween outfit en deze als herinnering kan bewaren! Deze pakken fotopapier zijn van hoge kwaliteit en dat betekent dat je een heldere foto krijgt en de inkt niet snel zal uitvegen. Je kan ons fotopapier natuurlijk voor nog veel meer leuke foto’s gebruiken en omdat we verschillenden soorten fotopapier hebben kan je kiezen voor het beste papier in de situatie van de foto.

Labels

Heb jij labels nodig voor het organiseren van een voorraadkast of kruiden potjes en nog veel meer? Bestel dan onze FLWR labels, deze zijn namelijk van een hoge kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Ook voor grote verbruikers zijn onze labels erg handig, omdat wij een groot deel van onze labels ook als 10-pack bieden. Hierbij bieden wij ook verschillenden kleuren labels, zodat jij altijd het juiste product in huis hebt!

Cartridges

Zoals de bovenstaande producten zijn ook onze FLWR cartridges te bestellen met de kortingscode “GRIEZEL15”! Zo kan jij als klant genieten van de laagste prijs en de hoogste kwaliteit inkt. Dit product is dan ook goed te combineren met het fotopapier en zo kan je langdurig foto’s en documenten blijven printen. Je kan onze huismerk cartridges langer gebruiken, omdat deze een grotere inhoud bevatten als het origineel en ook dat maakt FLWR zo uniek!

Toners

Zoals de meeste mensen weten zijn toners erg duur en dat is niet fijn als je deze veel gebruikt. Gelukkig hebben wij bij Inktweb.nl een heleboel toners voor zeer voordelige prijzen! Op deze manier kan je genieten van je toner zonder een gat in je portemonnee. En vanaf vandaag t/m de nacht van 1 november zullen onze FLWR toners nog goedkoper zijn door de Halloween korting. Bestel deze dus snel voordat ze uitverkocht zijn!

Dit was hem weer voor vandaag en als jullie nog vragen hebben kan je een berichtje achterlaten of even contact opnemen met onze klantenservice!

About Joël | Inktweb.nl

Hallo, mijn naam is Joël en ik ben bij Inktweb.nl terecht gekomen via mijn Marketing & communicatie opleiding op het Horizon College in Alkmaar.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*