Inktweb.nl 173e in lijst grootste online retailers

Door , dinsdag 6 oktober 2015 om 14:00 - Bedrijfsnieuws

Wij zijn dit jaar voor het eerst geplaatst in de Twinkle! De Twinkle100 editie 2015 is een overzicht van de tweehonderd in omzet grootste online retailers (webshops) van Nederland. Inktweb.nl is hier geplaatst op plek 173 met een geschatte omzet van € 2.100.000,-.

twinkle100 inktweb

Hier zijn wij zoals je misschien kunt begrijpen erg trots op! Voor ons team een bevestiging dat ons harde werk zijn vruchten afwerpt. Uiteraard stoppen wij hier niet en blijven wij verbeteren, innoveren en groeien.

Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder onze klanten! Van iedereen bij Inktweb.nl, van het magazijn tot de administratie, bedankt!

twinkle100 inktweb

Ben jij ook een fan van dit soort cijfertjes of wil je gewoon weten wie er in de top 10 staat? Bestel dan de Twinkle100 via de officiële website.

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*