Inktweb.nl krijgt een nieuw jasje!

Door , woensdag 26 augustus 2015 om 12:26 - Bedrijfsnieuws

Het was je misschien al opgevallen dat onze website er anders uitziet. Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe versie van onze website welke vandaag online is gezet.

Naast dat de website er moderner uitziet is de website nu ook responsive. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het beeldscherm. Zo kun je een stuk eenvoudiger bestellen vanaf je smartphone zonder in en uit te zoomen en past de website perfect op het scherm van je tablet zonder horizontaal te scrollen.

De website is getest op meerdere apparaten, browserversies en computers. We hebben ons uiterste best gedaan om bugs uit de website te halen. Kom je toch nog een pagina tegen die er raar uitziet of waar iets niet goed werkt of heb je andere suggesties? Laat het ons dan gerust weten!

Voor de developers

De front-end van de website is compleet herschreven in een nieuw framework: Marrel. Dit is een CSS toolkit die wij ontwikkeld hebben bovenop Bootstrap. Dit is beperkt tot de responsive classes — alle overige CSS (zoals de typografie, buttons, tables, etc) zijn custom geschreven. Zo behouden wij een unieke look-and-feel die wij kunnen hergebruiken voor andere projecten (zoals bijvoorbeeld dit blog).

De code voor dit framework is open-source gereleased onder het MIT license op Github.

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*

1 reactie

  1. Berber schreef:

    Getest en fully responsive on mobile :) Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!