Inktweb.nl verlengt openingstijd tot 20:30!

Door , maandag 2 december 2013 om 10:00 - Bedrijfsnieuws

levertijd-inktweb
Goed nieuws! Inktweb.nl verlengt vanaf vandaag haar openingstijden en zal haar bestellingen sneller kunnen leveren. Indien je bestelling voorradig is en deze voor 20:30 besteld wordt, kunnen wij deze nog dezelfde dag uitsturen. Je bestelling wordt dan in 96%* van de gevallen nog de volgende werkdag bezorgd!

Bestelling geplaatst op Bezorgdag
Maandag (voor 20:30 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 20:30 uur) Woensdag
Woensdag (voor 20:30 uur) Donderdag
Donderdag (voor 20:30 uur) Vrijdag
Vrijdag (voor 20:30 uur) Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

* Op de website van PostNL zijn een aantal interessante statistieken te vinden omtrent de kwaliteit van de levering en service.

U heeft nu 2,5 uur langer de tijd om uw bestelling te plaatsen. Bedenkt u na het kijken van De Wereld Draait Door dat u nog inktcartridges nodig heeft? Gewoon bestellen en de volgende dag geleverd krijgen! Onze afhaallocatie in Heerhugowaard blijft geopend tot 18:00 uur.

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*