Inktweb.nl verlengt openingstijd tot 20:30!

Door , maandag 2 december 2013 om 10:00 - Bedrijfsnieuws

levertijd-inktweb
Goed nieuws! Inktweb.nl verlengt vanaf vandaag haar openingstijden en zal haar bestellingen sneller kunnen leveren. Indien je bestelling voorradig is en deze voor 20:30 besteld wordt, kunnen wij deze nog dezelfde dag uitsturen. Je bestelling wordt dan in 96%* van de gevallen nog de volgende werkdag bezorgd!

Bestelling geplaatst op Bezorgdag
Maandag (voor 20:30 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 20:30 uur) Woensdag
Woensdag (voor 20:30 uur) Donderdag
Donderdag (voor 20:30 uur) Vrijdag
Vrijdag (voor 20:30 uur) Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

* Op de website van PostNL zijn een aantal interessante statistieken te vinden omtrent de kwaliteit van de levering en service.

U heeft nu 2,5 uur langer de tijd om uw bestelling te plaatsen. Bedenkt u na het kijken van De Wereld Draait Door dat u nog inktcartridges nodig heeft? Gewoon bestellen en de volgende dag geleverd krijgen! Onze afhaallocatie in Heerhugowaard blijft geopend tot 18:00 uur.

About Martijn Oud

Marketing manager en liefhebber van merchandise. Kan al je vragen beantwoorden over papier. Email: martijn@inktweb.nl.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*