De juiste soort inkt kiezen, zo doe je dat!

Door , dinsdag 13 juni 2023 om 17:40 - Algemeen

Hoe kies jij inkt? Het kan soms best moeilijk zijn om te beslissen hoeveel ml inktcartridges je wilt gebruiken. Het is namelijk zo dat je voor veel soorten cartridges XL en normale capaciteit cartridges hebt. Dit kan voor verwarring zorgen en jou dus op het verkeerde pad brengen.

Welke opties heb je?

  1. XL capaciteit cartridges
  2. Normale capaciteit cartridges
  3. Huismerk cartridges
  4. Originele cartridges

Zoals je hierboven kunt zien zijn er al best wel wat keuzes om te maken, en daarom gaan wij jullie daarbij helpen. Dat gaan wij doen door middel van een aantal simpele redenen voor bepaalde keuzes. Denk hierbij aan de rede voor een XL cartridge i.p.v. een normaal formaat inkt.

Normale en XL capaciteit inkt

Het kiezen tussen normale en XL capaciteit inkt kan een lastige keuze zijn, omdat de prijs veel kan verschillen. In de meeste gevallen raden wij aan om huismerk cartridges te halen en deze zijn dan ook bijna altijd een XL formaat. De huismerk cartridges zijn ook vrijwel altijd goedkoper dan het origineel (formaat van de cartridge maakt niet uit).

Huismerk en originele inkt

Het verschil tussen huismerk en originele inkt ligt hem vaak in de prijs en het aantal inhoud. De inhoud van een huismerk cartridges is bijna altijd meer dan het origineel, maar je loopt wel het risico dat de cartridge niet wordt geaccepteerd. Dit komt door firmware-updates de de fabrikant uitvoert, zodat jij verplicht bent om originele inkt te kopen. Naast dit is er eigenlijk geen verschil in deze soorten inkt.

Met deze afbeelding zie je het prijsverschil en zo kies je de goedkoopste inkt!

Hoe maak je nou een keuze?

Nu je wat meer weet over de opties van je inkt, kun je eindelijk een keuze maken. Wij hebben hier dan ook een kleine lijst voor de opties, zodat jij straks over de perfecte cartridges beschikt. Hierbij informeren wij wel dat de meest gekozen optie ‘XL huismerk cartridges’ zijn, omdat deze goedkoop zijn en lang meegaan! Op deze manier kies jij inkt die bij jou gebruik past.

Soort inkt (XL, origineel, huismerk of normale capaciteit)Rede voor keuze (lage prijs, hoge capaciteit, weinig gebruik of veel gebruik)
XL cartridgesGrotere inhoud (handig voor mensen die veel printen)
Normale capaciteit cartridgesLagere inhoud (handig voor mensen die juist NIET veel printen)
Huismerk cartridgesGoedkoper dan originele cartridges (handig voor mensen die niet veel printen en geld aan inkt willen besparen)
Originele cartridgesDuurder dan huismerk inkt (deze cartridges hebben daarentegen een hele kleine kans op foutmeldingen)
XL huismerk cartridgesGrote inhoud, lage prijs (handig voor mensen die veel printen)
Bij de FLWR cartridges bij Inktweb.nl, profiteer je vaak juist van extra capaciteit! Dus meer dan het origineel!
XL originele cartridgesDuurder dan huismerk inkt (deze inkt is misschien het duurste van allemaal, maar er gaat dan ook zo goed als niks fout mee en ze gaan lang mee door hun XL capaciteit)
Normale capaciteit originele cartridgesGoedkoper dan XL inkt (deze cartridges zijn goedkoper dan originele XL en hebben een lage capaciteit voor mensen die niet veel printen, daarnaast hebben een hele kleine kans op foutmeldingen)

Conclusie

Zo zie je maar dat de prijs van je inkt afhangt van het aantal ml dat je kiest en of je voor huismerk of origineel gaat. Nu raden wij altijd aan om voor huismerk te gaan als dat mogelijk is, omdat huismerk veel voordeliger is en de inhoud is eigenlijk altijd groter dan het origineel. En zo kies jij dus inkt uit. Wij bieden bij Inktweb.nl dan ook hoge kwaliteit FLWR producten voor een zeer lage prijs!

Kies inkt van FLWR voor de laagste prijs en hoogste kwaliteit!

About Joël | Inktweb.nl

Hallo, mijn naam is Joël en ik ben bij Inktweb.nl terecht gekomen via mijn Marketing & communicatie opleiding op het Horizon College in Alkmaar.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*