Wat is het verschil tussen huismerk en originele labels?

Door , woensdag 31 augustus 2022 om 10:49 - Algemeen

Wat sommige mensen niet weten is het verschil tussen huismerk labels en de originele labels. In dit blog lees je wat het verschil is en waarom de etiketten van het huismerk eigenlijk een stuk fijner zijn. Er zijn niet veel merkbare verschillen, echter is er één groot voordeel: huismerk compatible labels zijn een stuk goedkoper! Lees gauw verder en ontdek waarom jij altijd voor huismerk labels moet kiezen.

Wat is het prijsverschil in de labelrollen?

Zoals je bij de afbeelding hieronder ziet, zijn de verzendlabels bij ons een stuk goedkoper dan de originele labels en dat is natuurlijk erg fijn voor jouw portemonnee, omdat die een stuk minder hoeft te betalen en dezelfde kwaliteit baart als originele Dymo etiketten. € 5,50 is een groot verschil in de prijs van de etiketten, en dit bedrag loopt snel op als je vaak meerdere stuks besteld. Dus als je huismerk labels van FLWR koopt ben je een stuk voordeliger uit, en wie wil nou geen geld besparen?

Prijsverschil tussen huismerk en originele labels

Kwaliteit van de labels

Zoals eerder vermeldt in dit artikel, is de kwaliteit van de labels hetzelfde als die bij de originele merken. De kwaliteit van de labels houd bijvoorbeeld in hoe sterk het plakgedeelte is, hoe stevig het papier is, en natuurlijk of ze goed op maat gemaakt zijn. Op Inktweb.nl ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit verzendetiketten wanneer je voor het huismerk kiest.

Een huismerk labelrol

Waarom zou je van ons huismerk FLWR kopen?

FLWR heeft dezelfde kwaliteit en een betere prijs zoals ik eerder heb gezegd en bij inktweb.nl doe wij natuurlijk ons best om de klant een goede ervaring te geven. Ook is het zo dat als je je labels snel nodig hebt en bij ons bestelt voor 20:30 van maandag t/m vrijdag bestelt je de FLWR labels de volgende dag binnen krijgt en je meteen aan de gang kunt met het versturen van het pakketje.

Installatie van een labelrol

  1. Zet de labelprinter uit en open de klep
  2. Haal het beschermvel van de printkop af
  3. Haal de spoel voorzichtig uit de labelprinter en haal hem uit elkaar
  4. Plaats de spoel in in de 2 openingen van de rol
  5. Daarna kan je de spoel terug plaatsen op de manier dat je hem eruit haalde
  6. Als je die stappen hebt uitgevoerd kan je de klep dichtdoen en is de rol geïnstalleerd.

Dymo 5 serie

Bij de Dymo 5-serie label printers is het niet mogelijk om huismerk labelrollen te gebruiken. De reden hiervoor is dat de originele labels voor deze printers beschikken over een geavanceerde RFID-chip. Wanneer een huismerk label deze niet bevat, zullen de compatible etiketten niet werken in de printer. Momenteel zijn er nog geen manieren gevonden om dit te omzeilen, terwijl het tegendeel waar is bij bijvoorbeeld cartridges. Om meer te weten te komen over de Dymo Labelwriter 5-serie, kan je via deze link onze blog teruglezen.

Conclusie

We hopen dat je iets hebt geleerd over het kleine, maar kostbesparende verschil tussen huismerk en originele labels. Begin vandaag met geld besparen op jouw etiketten!

About Joël van der Hurk

Ik ben Joël van der Hurk en op het moment ben ik een stagiair bij Inktweb.nl en ga naar naar school op het Horizon College in Alkmaar.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*

2 reacties

  1. Alex schreef:

    En waar worden die huismerklabels gemaakt?