Verzendkosten tijdelijk verlaagd in Juni

Door , woensdag 1 juni 2016 om 9:31 - Bedrijfsnieuws

Profiteer van extra voordeel. In juni verlagen wij namelijk tijdelijk de verzendkosten!

verzendkosten verlaagd
  • Verzendkosten Nederland € 1,95 (normaal € 2,95)
  • Verzendkosten België € 2,95 (normaal € 5,95)

Deze prijzen zijn geldig tot 1 juli 2016 voor alle reguliere klanten.

Aan de kwaliteit van de verzending veranderd niets. Bestellingen worden tot 20:30 uur verwerkt en de volgende werkdag bezorgd door PostNL. Zie het als een cadeautje van ons, naar jou.

Snel bestellen dus! Je kan een extra set op voorraad nemen of misschien heb je nog wat papier nodig?

Waarom is de verzending niet gewoon gratis?

Hier kiezen we bewust voor omdat het voor jou, de eindgebruiker, duurder is. Het versturen van pakketten is nou eenmaal niet gratis. Webshops met gratis verzendkosten hebben deze kosten verwerkt in de productprijs.

Dit zouden wij ook kunnen doen maar omdat je met cartridges vaak meerdere producten koop (een set van 4 cartridges of misschien een extra zwarte cartridge) ben je duurder uit. Een pak papier verkopen voor € 4,50 zou dan ook niet kunnen.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*

2 reacties

  1. wilfried claeys schreef:

    beste, julliu geven voor uw laserjet (HP100) inkt patronen een aantal bladzijden op. hoe moet ik dat interpreren vb: vol gedrukte bladzijden of wat zijn de criteria om een cartrigde te beoordelen.

    mvg

    wilfried claeys