5 beste printers om foto’s mee te printen

Door , dinsdag 26 april 2022 om 14:25 - Algemeen

Op zoek naar een mooie foto printer om jouw foto’s af te drukken in de beste kwaliteit? In dit blogbericht bespreken we 5 van de beste printers die momenteel op de markt zijn voor het afdrukken van foto’s van hoge kwaliteit. Of je nu een professionele fotograaf bent, of gewoon iemand die graag af en toe zijn vakantiefoto’s afdrukt, met deze printers zal je zeker een topresultaat hebben! We behandelen fotoprinters op verschillende prijspunten en met verschillende kwaliteiten.

Meer weten over DPI en wat dit precies inhoudt? Lees onze blog post terug:
Wat is DPI, en wat betekent het voor mijn printer?

Epson Expression Photo XP-970

Type printer:All-in-one
Soort cartridge:Epson 24
Maximaal papierformaat:A3
Maximale printresolutie:5760 x 1440 dpi
Prijs:€ 199

De Epson Expression Photo XP-970 is een fantastische printer voor het afdrukken van foto’s van hoge kwaliteit. De printer heeft een resolutie van 5760 x 1440 dpi, wat betekent dat uw afdrukken ongelooflijk scherp en helder zullen zijn. De XP-970 heeft ook een 8-kleuren inktsysteem, dat helpt om rijkere en levendigere kleuren in uw afdrukken te produceren, met de mogelijkheid om op A3-papier te printen! Daarnaast is de XP-970 is ook uitgerust met een ingebouwde scanner en kopieerapparaat, waardoor het een geweldige alles-in-één printer is voor thuis of op kantoor.

Epson ET-8500

Type printer:All-in-one
Soort cartridge:Epson 114
Maximaal papierformaat:A4
Maximale printresolutie:5760 x 1440 dpi
Prijs:€ 599

De Epson ET-8500 is een middenklasse fotoprinter die geen conventionele cartridges gebruikt, maar in plaats daarvan inktflessen. Hiermee maak je meer afdrukken. De Epson ET-8500 is een geweldige printer voor het afdrukken van foto’s. Hij heeft een hoge-resolutiescanner die scherpe en heldere beelden kan produceren, en beschikt ook een ingebouwde kaartlezer die verschillende geheugenkaarten kan lezen. Hiermee kan je gemakkelijk foto’s van je digitale camera afdrukken. Bovendien heeft de ET-8500 een groot LCD-scherm waarmee je gemakkelijk door het menu en de instellingen van de printer kunt navigeren.

Canon Zoemini

Type printer:Draagbare pocketprinter
Soort papier:Zink Zoemini Fotopapier
Maximaal papierformaat:5 x 7,6 cm
Maximale printresolutie:314 x 400 dpi
Prijs:€ 133

De Canon Zoemini is een kleine, draagbare printer die perfect is voor het printen van foto’s onderweg. De printer heeft een resolutie van 314 x 400 dpi en kan foto’s printen in formaten van 5 cm bij 7,6 cm. Bovendien is de Zoemini uitgerust met Bluetooth-connectiviteit, zodat je gemakkelijk foto’s kan printen vanaf je smartphone-app zonder verbinding te hoeven maken met een computer. De printer heeft ook een ingebouwde batterij, waardoor je overal foto’s kunt afdrukken zonder dat je de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Canon Pixma TS6350

Type printer:All-in-one
Soort cartridge:PGI-580 / CLI-581
Maximaal papierformaat:A4
Maximale printresolutie:1200 x 4800 dpi
Prijs:€ 132

De Canon Pixma TS6350 is de perfecte printer voor thuisgebruikers die een hoogwaardige fotoprinter willen die ook nog eens betaalbaar is! Deze printer heeft een printsnelheid van 15 pagina’s per minuut en is uitgerust met een automatische duplexfunctie waarmee beide zijden van het papier automatisch worden bedrukt. Bovendien heeft deze printer een maximale printresolutie van 4800 x 1200 dpi, wat betekent dat jouw fotoafdrukken scherp en helder zullen zijn. Een groot voordeel aan de Canon Pixma TS6350, is dat iedere cartridge kleur los van elkaar geïnstalleerd kunnen worden, en de printkop in de printer zelf zit in plaats van op de cartridge. Dit maakt de cartridges een stuk goedkoper in aanschaf, en gebruik je probleemloos huismerk cartridges.

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Type printer:Fotoprinter
Soort cartridge:PFI-1000
Maximaal papierformaat:A2
Maximale printresolutie:2400 x 1200 dpi
Prijs:€ 999

De Canon imagePROGRAF PRO-1000 is een printer uit het hoge segment die perfect is voor het afdrukken van foto’s voor de professionele fotograaf. De printer heeft een 17-inch breed formaat en een resolutie tot 2400 dpi, wat betekent dat je prints van de hoogste kwaliteit zullen zijn. Daarnaast is de imagePROGRAF PRO-1000 uitgerust met een 11-kleureninktsysteem, dat ervoor zorgt dat uw afdrukken verbluffende kleurnauwkeurigheid en detail hebben.

Conclusie

Zoals u kunt zien, zijn er een aantal geweldige printers op de markt die perfect zijn voor het afdrukken van foto’s van hoge kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe printer om uw foto’s mee af te drukken, overweeg dan zeker een van deze vijf printers!

Heb je nog hulp nodig met de mooiste foto’s printen? Lees dan deze blog https://www.inktweb.nl/blog/de-beste-fotos-printen-doe-je-zo/

Besparen op cartridges voor je foto’s?

Banner bespaar op cartridges

Kies voor ons voordelige alternatief op originele cartridges! >>

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*