Hoe zeg ik HP Instant Ink op?

Door , donderdag 9 juli 2020 om 17:30 - Algemeen | Doe-het-zelf | Tutorials

Je leest: HP Instant Ink abonnement opzeggen: Hoe doe ik dat?

Je hebt net een nieuwe printer gekocht, maar deze kwam gebundeld met een abonnement voor HP Instant Ink, of je dacht het even uit te proberen omdat “het zo voordelig leek”. Wat de reden ook is, in dit artikel gaan wij je snel en eenvoudig uitleggen hoe je HP Instant Ink kan opzeggen en kan beginnen met geld besparen!

Lees hier onze blogpost over de voor- en nadelen van HP Instant Ink.

Maar voordat we beginnen…

…zijn er een aantal dingen die je moet weten voordat je het abonnement opzegt.

 • Als je de geleverde HP Instant Ink cartridges gebruikt zullen deze niet meer werken aan het eind van je huidige factureringsperiode. Je bent dan verplicht de cartridges te retourneren aan HP. Zorg dat je dus reguliere HP cartridges op voorraad hebt!
  • Om cartridges te retourneren aan HP, heb je een gefrankeerde envelop nodig. Als je die niet in huis hebt, kan je hier een nieuwe bestellen via de website van HP.
 • De service loopt door tot het einde van de factureringsperiode. Dat betekent dat je nog steeds cartridges kan ontvangen van HP als de inkt opraakt nadat je het abonnement hebt beëindigd.
 • Als je na het opzeggen en tijdens de factureringsperiode extra afdrukt en je limiet overschrijdt, zul je dit alsnog moeten bijbetalen. Pas als deze periode voorbij is kan je weer ongelimiteerd printen!

Stappenplan opzeggen HP Instant Ink

 1. Log in op de website van HP Instant Ink: https://hpinstantink.com/signin.
  – Je accountpagina wordt geopend.
 2. Ga naar het ‘Status’ vlak. Selecteer de printer waar je het abonnement van wilt annuleren.
 3. Klik op ‘Mijn account’ (links) en vervolgens op ‘Accountinstellingen’.
 4. Klik vervolgens op ‘Mijn HP Instant Ink-abonnement annuleren’.

Je ontvangt een e-mail met een bevestiging dat je abonnement geannuleerd is.

Is het niet mogelijk om in te loggen en zelf het abonnement op te zeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van HP. Dat doet je via deze pagina.

Nawoord

Zo simpel is het dus! Je kan binnenkort weer printen met normale cartridges, en betaal je alleen nog maar voor de pagina’s die je daadwerkelijk print. We hopen dat deze uitleg je geholpen heeft! Laat onder dit artikel een reactie achter met je HP Instant Ink ervaring en/of vragen en feedback op onze blog!

Wist je dat je nóg veel goedkoper uit kan zijn met onze huismerk FLWR inktcartridges? De hoge kwaliteitseisen, waaronder het gebruik van 100% nieuwe onderdelen en de uitstekende prijs/kwaliteit/inhoud verhoudingen resulteren in een fantastische printkwaliteit voor teksten en afbeeldingen voor een lage prijs. Deze cartridges zijn inclusief inktniveau chip, wat een hoop gedoe vermijdt, en zijn ten slotte beter gevuld dan originele HP-inkt waardoor ze langer meegaan!

Bekijk de onderstaande vergelijking:

Bespaar tot 71% met FLWR inktcartridges! Verkrijgbaar op Inktweb.nl

Bekijk hier het assortiment HP printer cartridges op Inktweb.nl >>

About Youp

Youp is via zijn marketing & communicatie opleiding bij Inktweb.nl terecht gekomen als stagiair, en werkt hedendaags full-time als content manager, grafisch designer en marketeer.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*

15 reacties

 1. Ik heb een mail gestuurd betreffende het overlijden van mijn moeder. Daar is nooit op gereageerd.
  Haar abonnement moet stop worden gezet. Ik heb het nu terug gevorderd en blijf dit doen. Het zou fijn zijn als ik reactie zou ontvangen

 2. Lieve Claeys schreef:

  Ik wil niet verder werken met instant inkt.

 3. jm. hageman schreef:

  mijne heren/ dames,
  ik probeer al twee uur mijn abonnement van hp instantink op te zeggen omdat mijn primter het niet meer doet. hiermee zeg mijn abonnement op.
  met dank voor de bewezen diensten

  jm hageman

 4. Daniels Helena schreef:

  Ik wil mijn abonnement opzeggen want ik ga niets meer betalen, ik heb de inktpatronen maar 1X toegestuurd gekregen en jullie blijven maar aanrekeningen sturen, ik wil zelfs géén inktpatronen niet meet ontvangen !
  Zorg er voor dat dit stopt, abonnee worden is géén probleem bij jullie maar opzeggen niemand te bereiken gewoon schandalig!!!

 5. Guy Lernout schreef:

  Ik wil mijn abonnement stopzetten. Het lukt mij niet dit te doen.
  Ik zorg ervoor dat mijn bank niet langer betaalt voor cartridges die ik niet ontvang.

  Vriendelijke groet,

  Guy Lernout

 6. Petra Haelterman schreef:

  Heb abonnement opgezegd en kan niet meer printen. Komt dit omdat ik mijn patronen moet veranderen, of wat is het probleem. Wens geen abonnement meer, is echt niet voordelig, koop liever cartridges dan dat ze worden verstuurd.
  Groetjes

  • Youp schreef:

   Als u nog cartridges in de printer heeft zitten die u ontvangen heeft via het Instant Ink abonnement, kan u deze inderdaad niet meer gebruiken. Daarnaast moet u ze retourneren aan HP, omdat de inktpatronen hun eigendom blijven. In dit artikel staat beschreven hoe u de cartridges kosteloos naar HP terug retourneert.

 7. ik wil deze service stop zetten. Ik ben nog steeds in de gratis proefperiode. Kan u dit in orde maken. Het lukt langs geen kanten.

 8. LiesbethHommes schreef:

  Ik wil het abonnement van mijn man opzeggen.
  Mijn echtgenoot is vorig jaar overleden per direct!
  Ik krijg het niet voor elkaar via zijn account,hoop dat dit lukt….Ik wil ook uitschrijven van de mails die ik nog krijg