Redenen om huismerk inktcartridges en toners te gebruiken

Door , vrijdag 4 november 2016 om 17:30 - Algemeen

Huismerk inktcartridges en toners
Huismerk of remanufactured inktcartridges en toners zijn al jaren op de markt. Toch zijn nog veel mensen huiverig om gebruik te maken van deze goedkopere optie om te printen. Dat is jammer, want er zijn genoeg redenen om de huismerkproducten te gebruiken. Daarom zetten wij in deze blog de verschillende redenen uiteen.

1. De prijs

De meest voor de handliggende reden om huismerk inktcartridges en toners te gebruiken blijft de prijs. Het is veel goedkoper om te printen met de huismerkproducten. Soms zijn deze cartridges en toners slechts de helft tot een kwart van de prijs. Een uitstekende reden om over te stappen en te profiteren van het voordeel. Bovendien zit er vaak ook nog meer inkt in deze huismerk cartridges en toners!

2. De kwaliteit van huismerk inktcartridges en toners

De printkwaliteit van huismerk cartridges en toners doet niet of bijna niet onder voor producten van de originele fabrikant. En zeg nu zelf, wanneer is het echt nodig om kwalitatief zeer hoogwaardig te printen? En, ga je dan niet liever naar een drukker? In veel gevallen is de kwaliteit van geprinte documenten niet zo belangrijk voor de gebruiker. Wanneer je bijvoorbeeld een document print om te lezen, verspreiden onder collega’s of zelfs sturen naar anderen is een ultra hoge kwaliteit helemaal niet van belang.

3. Compatibiliteit

Er heerst veel twijfel over de bruikbaarheid van huismerk cartridges en toners. Hierin is met name de vraag of deze huismerkproducten wel goed passen in de printer van belang. Het is logisch dat hierover nagedacht wordt, want het is ontzettend belangrijk dat de cartridge of toner goed past in de printer. Is dit niet het geval? Dan kan het inderdaad schade toebrengen aan de printer. De producent test de huismerk cartridges en toners echter extensief en garandeert in veel gevallen dat de producten passend zijn en geen schade zullen veroorzaken.

4. De kleur

Als je print moeten de kleuren goed zijn en blijven. Hiervoor worden diverse testen uitgevoerd door zowel de originele fabriekant als huismerkfabrikanten. Instanties als de consumentenbond voeren ook vergelijkbare testen uit en concluderen in sommige gevallen zelfs dat huismerk inktcartridges beter zijn in het printen van kleuren en deze ook langer vasthouden. Dit verschilt overigens wel per fabrikant. Daarom is het belangrijk om wel goede remanufactured inkt producten te gebruiken. Kies daarom ook voor een verkoper als inktweb.nl, die goed onderzoekt wat de beste fabrikanten zijn en alleen de beste producten levert.

5. Goede verkopers

Als verkoper van zowel originele als huismerk cartridges en toners beseft Inktweb.nl ontzettend goed hoe belangrijk het is om betrouwbare, kwalitatief goed cartridges en toners te hebben. Daarom doen wij ook uitgebreid research om ervoor te zorgen dat wij alleen de beste producten verkopen.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*

2 reacties

  1. Henk Diepeveen schreef:

    Mijn Canon TS6100 herkent de cartridges niet meer